4 Nisan 2017 Salı

Bitenler #53


Mart ayında çok ürün bitiremedim.Neler bitirmişim tek tek bakalım:

*Wet'n Wild Mega Last Ruj - Just Peachy : Ambalajı berbat olsa da bu renge,bu ruja bayılıyorum.Yedeği çoktan açıldı bile.Buradan mega last rujların incelemelerini okuyabilirsiniz.



*Gosh Boombastic Volume XXL Maskara : Cok memnun kaldığım bir maskara.Plastik fırçasını,kirpiklerimi tek tek ayırmasını çok sevdim.Buradan maskaranın incelemesini inceleyebilirsiniz.

*Batiste Kuru Şampuan Wild : Batiste şampuanların bana kalırsa en iyi iki çeşidinden biri.Diğeri Original.Buradan incelemelerini okuyabilirsiniz.


*Şanlı Mentollü Krem: Vickse benziyor.Migrenim tutunca bileğime ya da burnuma sürüp kokluyorum.Faydası oluyor.Eczaneden 4-5 TL'ye almıştım.Çin yağı denilen mentol yağı daha etkili ve keskin.Bir dahakine ondan alacağım.

*Restorex Onarıcı Bakım Saç Maskesi: Hızlı uzama etkili diyor ama ben saç diplerime krem ya da maske kullanmadığım için o etkisi hakkında yorum yapamayacağım.Saç boylarıma uyguladığımda saçlarım daha canlı,daha kolay taranabilir ve yumuşak oldu.Saçımı ağırlaştırmaması benden ekstra puanı kaptı.Tekrar alabilirim.

*Rexona sprey deodorant musk : Kokusu çok hoş ama koruması ben çok terlediğim için orta derece.Normal terleyenler için ideal.

Mart ayı bitenlerim bu kadardı. Bir önceki bitenler yazımı okumak için tık tık.

4 yorum:

  1. Boombastic maskaranın methini çok kişiden duyuyorum, aklımda! Yenilerini güle güle kullan Zehra'cım :)

    YanıtlaSil
  2. rexona ürünlerini ben de çok merak ediyorum :) güle güle kullan yeni ürünlerini

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!