11 Ekim 2015 Pazar

Son Zamanlardaki Alışverişlerim:h&m,Migros,Farmasi,Avon,Koçtaş,Gano

Son iki haftadır yaptığım alışverişleri derleyip paylaşmak istedim.İlk olarak aldığımdan beri severek kullandığım çantamdan bahsedeyim.H&M'den büyüğünü bana,küçüğünü yeğenime aldık.Büyüğü 39.90 ,diğeri 29.90 olması lazım.



Migros'ta kitap indirimi var.Kimi kitaplar cep boy,kimileri de normal.Ted Dekker Yasaklı'yı 9.90'a,Tess Gerritsen cep boy kitapların da tanesini 6.90'a aldım.


Bunlar da Avon Ekim katalogundan aldıklarım.Kolyenin deri ve zincir detaylarını çok beğendim.Fiyatı 18tl.Saç bandı ise arkası lastikli,kadife kumaş üzeri taşlarla süslenmiş.Aldıklarımın içinde en çok bunu sevdim.13 tl.
Vanilya&orkide kokulu banyo köpüğü beklediğim gibi yani güzel.9 tl.

Farmasi ekim kataloğundan ise Happy Face pudra (11tl),aynısefa özlü el kremi(10.50tl),Advanced Styling Maskara (belli bir miktar alışverişe 7 küsüre geliyor)aldım. Pudra beklediğimden açık geldi. Sanırım transparan pudralardan.

Saçlarımdaki seboreik dermatit bu aralar şahlanmışken ne kullansam da bu illeti yatıştırsam derken gano sabunlarına rastladım.Özel bir mantar ve keçi sütü içeren bu sabunlar çoğu cilt problemine iyi geliyor diye duydum. Saçıma sabun kullanma alışkanlığım olmasa da (çünkü saçımı sabunlar keçe gibi yapıyor) bir umut deyip aldım.2 sabun 1 pakette 25tl.

Ardıç egzamaya iyi geliyor.Daha önce ardıç katranlı şampuan kullanmış memnun kalmıştım. Ardıç sabununu da koçtaşta görünce alıp deneyeyim belki saçımdaki seboreik dermatitlere iyi gelir dedim. Fiyatı 10 tl.


3 yorum:

  1. Seboreiklilerin umut dünyası :) Umarım işe yarar. Yazarsan sevinirim sonucunu

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan canım aldıklarını:)
    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan hepsini, çantalara bayıldım, tam anne kızlık aslında ^^ Şu Migros kitaplarını bir yakalayamadım gitti :((

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!