3 Mayıs 2018 Perşembe

Urun Incelemesi:Konsantre Parfüm



Beni takip edenler Lancome parfumlerine olan düşkünlüğümü  bilirler.  Yıllardan beri Hypnose ve La Vie Est Belle favorilerimdendir. Bitmeden yedeklerim.
Özellikle La vie est belle imza kokum diyebilirim. Portakal çiçeği , iris, yasemin kokularının harika bir birleşimi olan bu parfüm Fransızca 'da hayat güzeldir anlamına geliyor. Gerçek şu ki adiyla müsemma olan bu parfumu ne zaman sıksam içimi bir mutluluk kaplıyor.  Vay be hayat güzelmiş diyorum. Kokunun mutlulukla ilgisi var evet.  Bu koku butun ruh halimi degistiriyor. 



Normalde Hypnose'un da la vie est belle 'in de orjinalini kullaniyorum. Iki üç kez doldurma olarak denedim ama ya kalıcı değildi ya da kokuyu tutturamamışlardi. Bu yuzden doldurma veya benzetilen parfümlere karşı ön yargim vardi. Konsantre Parfüm bütün ön yargılarımi yıktı gecti.

Extrait de Parfüm olan Hypnose'un orjinalinden farksız. Kalıcılık desen çok iyi , koku desen tıpkısının aynisi.  Çok başarılı. 


Küçük roll on şeklinde olan ise aşkım la vie est belle.  Gözünüzü kapatıp bir kolunuza bunu diğer kolunuza orjinalini sıktığınızda emin olun hangisi orjinal ayırt edemezsiniz. Çünkü ben yılların la vie est belle kullanıcısı ayırt edemedim. Itiraf ediyorum bu kadar başarılı birebir koku beklemiyordum. 

Öyle kalıcı ki gün içinde tazelemeniz bile gerekmiyor. Çoğu doldurma parfümde karsilastigim yoğun alkol kokusu bu parfümlerde yok. Yoğun esans var.

Siz de pahalı parfümlerin birebirlerini uygun fiyata almak isterseniz Konsantre Parfüm 'e ışınlanin.

1 yorum:

  1. gunluk parfum kulkanmak ızdırap oldu. piyasada olanlar orjınallerı çok pahalı 600 700 lıra şaka gibi. ucuzları da yanı açık parfumler çok kalıtesız .burası iyi bir alternatıf hem kalıtelı hemde fıyatları orjınal parfumlere gore uygun ben beğendım

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!