8 Şubat 2018 Perşembe

Aralık ve Ocak Alışverişleri

Lancome la vie est belle şuana kadar kullandığım en guzel koku bence. Çünkü bu parfümü sıktığımda modum değişiyor. Birden mutlu oluyorum. Mutluluk iksiri gibi bir şey bu koku benim icin.
Bu setlerden birisini arkadaşım bana hediye aldi. Diğerini de ben kendime aldim.

Konyak rengi botlarimsa Betadan. Gerçek deri. Dolgu topuk olduğu için rahatlar. Mağazada siyah rengi kalmamisti. Internet sitesinden siyahını sipariş ettim. Beş altı gün sonra siparişim iptal oldu. Siyahi sitede de kalmamış. Siyahını gerçekten çok istemiştim.

Penti 'nin sitesinden hiç alışveriş yapmamistim. Denedim ve memnun kaldim.

Avon'dan lacivert pullu bere ve asansörlü kaş kalemi aldım. Rengini tutturamamisim. Kaslarım baya siyahmış. Ablama vereceğim. 
Bir diğer alışverişim ise avrupa networking kataloğundan pierre cardin asansörlü siyah göz kalemi. Bu markanın kozmetik ürünleri avon oriflame farmasi gibi markalara göre daha pahalı ama güzel .

Today tomorrow always serisi parfümleri çok beğeniyorum. Sırayla hepsini almak istiyorum. Always zaten vardı bende. Today' i de koleksiyonuma kattim. Sıra tomorrow'da. Bir de aynı serinin farklı kokuları da cikiyor dönem dönem . Onlara da sans verebilirim.

Dreams'i de çok beğenerek aldım ve kullanıyorum .

Aralık ayının sonunda yves rocher kartlarındaki puanlar sıfırlanacak söylentileri çıkınca gidip puanlarımın hepsini kullandim. 2012den beri 48tl birikmis. Puanları kullanırken indirimli fiyatlardan yararlanamıyorsunuz. Indirimsiz tam fiyatlar üzerinden hesaplanıyor. Ve diyelim ben 50tl lik bir şey begendim.
48 tl puanım var.Uzerine para verip tamamlamayı kabul etmiyorlar.
Bunu sevmedim.
Ayrıca internetten puanları görüntülemek artık mümkün olmali ve internet alışverişlerinden de puan kazanmaliyiz.

Bime aktüel ürün olarak highgenic
Sirkelim gelmişti . Olay olup hemen tukenmişti.Ben bir tane alabildim. Vernel soft and oils yumusaticinin kokusunu cok begendim. Soft bebeksi bir koku. Biri bitti bile. Lcw portakal çiçeği kolonyası da iyi ki aldım dediklerimden.

Farmasinin çok övülen fondotenini almazsam catlayabilirdim.Ocak ayında fondöten alana makyaj bazı hediye idi.

Evet ben bir stok canavarıyım kabul ediyorum. Bir kofreyi yeni actim. Iki kofre yukarıda yazdığım gibi ve son iki kofreyi de boynerden aldim. Pişman degilim. Bu kokuya aşığım cunku.

Trendyoldan da bu küpeleri aldım ancak kocaman çıktılar. Düğün veya özel bir akşam yemeği dışında takılacak gibi degiller. Yine de begendim.

Aralık Ve Ocak aylarında aldıklarım genel itibariyle böyleydi. Bu aralar kıyafete daha ağırlık verdim. Kozmetikten çok kıyafet ilgimi çekiyor bu sıralar.
  


5 yorum:

  1. güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. avon parfümleri kokladın mı nasıl sence :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel günlerde kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  4. Zehra'cım, Tresor kofreler seni 2 yıl rahat götürür sanırım :)) Güle güle kullan hepsini!!

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan resmen tresor kofre çılgınlığı olmuş bu ay.-))) o kokuya bayılıyorum ben de...

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!