19 Aralık 2017 Salı

2017 Kozmetik Favorilerim


2017 yılını geride bırakmaya hazırlanırken bu yıl en çok kullandığım,kullanırken keyif aldığım ürünleri sizinle paylaşmak istedim.

*Sleek Cleopatra's Kiss Aydınlatıcı: İyi ki almışım dediğim ürünlerden.Bunu hem göz makyajımda göz pınarlarımı aydınlatmak için hem de yanaklarımda aydınlatıcı olarak kullanıyorum.Kalıp gibi sim sim durmuyor.Işıldıyor.


*Loreal Paris Superliner Gel Intenza: Yıllardır Maybelline jel eyeliner kullanıyorum ama dikkat etmeme rağmen çabuk kurumasından şikayetçiyim. Loreal jel eyelinerın methini çok duyunca bir de ona şans vereyim dedim aldım ve çok memnun kaldım.Uzun zamandır açık olmasına rağmen kuruma yapmadı.

*Note Kozmetik Terrakotta Mocha Taste: Çok çok seviyorum.Bronzer olarak kullanıyorum.

*M Asam Magic Finish Sihirli Fondöten:  Şuan ikincisini kullandığım sihirli fondöten.Kabında kopkoyu görünse de sürdüğünüzde cilt renginizle bütünleşiyor.Başlığa tıklayıp detaylı okuyabilirsiniz.

*Catrice Köpük Fondöten: M.asam fondötenle benzetiyorum.Aynı pürüzsüz etkiyi veriyorlar.
Bu fondöteni Viyana'da bir mağazadan almıştım bu yaz. Türkiye'de olup olmadığını bilmiyorum.Olsa da Rossmann bulup gitmek her zaman mümkün olmuyor.

*Golden Rose Matte Lipstick Crayon: Çook pratikler. Sürümleri yumuşacık.Dudağı kurutmuyorlar.Bende 6 rengi var.En çok 18 numarayı seviyorum.

*Hm Eye Color to Go Kalem Far Paparazzi: Simli siyah bir jumbo kalem far.Şuan satışı var mı bilmiyorum.Bendeki bitmek üzere.Sürümü yumuşak.Dağıtılabiliyor.

*Lancome Hypnose Maskara: Kirpiklerimi tek tek ayırmasını ve kirpiklerime hacim vermesini seviyorum.

*Deborah Jel Kalem:Avon'un shock jel kalemine benziyor.Simsiyah ve yumuşak olması güzel.


*Makeup Revolution Flawless Palet: En güzelini en sona sakladım.Şuan sadece Watsons mağazalarında satılan bu marka far paletleriyle adından epey söz ettirdi.Ben de bir bu Flawless paleti bir de Iconic 2 paleti Watsons internet sitesinden sipariş ettim.Sorunsuz geldi.Geldiği günden beri ikisini de sömürerek kullanıyorum.Renklerin pigmentasyonları farklı farklı.Bazılarını ne kadar sürsen de iyi renk vermezken bazıları tek dokunuşta rengini veriyor.Renk verenler çoğunlukta.


2017 favori kozmetik ürünlerim bunlardı.Her kategoriye birer ürün indirgemeye çalıştım.Aslında daha fazla favorim vardı.Bu kadara indirmek benim için epey güç oldu.

3 yorum:

  1. Şu yıllık favoriler yazılarına çok özeniyorum ama kendim bir türlü derli toplu yazı hazırlayamıyorum. Ellerine sağlık, çok güzel özetlemişsin!!! Flawless paleti ben de 2 sene önce yurt dışından almıştım; gerçekten çok sevdiğim paletlerden biri benim de. Sevgiler!!

    YanıtlaSil
  2. Bazıları benim de favorim 😊

    YanıtlaSil
  3. bence bu sene sleek olay oldu bir de gabrini :D

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!