14 Kasım 2017 Salı

Güz Alışverişlerim (Ekim ve Kasım)

Yves Rocher yeni bir şampuan çıkarmışsa tabi ki denemeliydim. Diğer ikisi en az 6 yıldır kullandığım cabuk yağlanan saçlarıma iyi gelen ısırganlı sampuan. Nemlendirici peeling ise onların hediyesi.



Ufak bir Watsons ve Gratis alışverişi.


Geçenlerde minik bir Ankara ziyareti yaptim. Tabi Ankamall'e uğrayınca #rossmann 'a da gittim. Acelem olduğu için detaylı bakınamadim. Sadece #isana şampuan ve saç kremi aldim ciktim. Daha önce birkaç kez alıp bitirdiğim 7 bitkili şampuanı bulamadim. Dipleri yagli,uçları kuru saçlar için şampuan, ballı saç kremi ve hacim şampuanı aldim.


Annemlere kalmaya geldim. Bir baktım ki lens solüsyonumu evimde unutmusum. Gidip eve alacağıma lensmarketcom sitesinden sipariş edeyim daha hızlı gelir dedim. Aslında firma siparişi hemen kargoya verdi ama kargo şirketi biraz oyaladi. Oyalamasaydı aynı gün sipariş elime ulaşırdı. Iki günde elime ulaştı. 6 yıldır bu siteden lens ve solüsyon alışverişimi yapıyorum. Her alisverisimden ayrı memnun kaldim. Fiyatlar optiklere göre çok çok uygun. Kargo ücreti yok. Son kullanma tarihleri uzak 2019. Daha ne olsun.


Pudra rengi saten sneakerlar Bershka'dan.



Botlar Deripabuç'tan gerçek deri.

 Kısa topuklu bot arayışıma Derithy bot ile son verdim.Tabanları biraz kayıyor.Karda giyilmez ama bu havalarda beni idare eder.


Aldıklarım böyleydi. Bunların dışında ufak tefek market alışverişlerim oluyor.Instagramda hikayelerimde paylaşıyorum onları. 
Bir önceki alışveriş yazımı okumak için tık tık.

7 yorum:

  1. Ya o dipleri yağlı, uçları kuru saçlar için olan hangisi Zehra'cım? Rossmann'a gittiğimde alayım, zira benim saçı tam olarak böyle :)) Aldıklarının hepsini güzel günlerde kullan! Bir sonraki Ankara ziyaretinde haberleşelim :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En soldaki yeşil olan Başakçım.
      Çok teşekkür ederim.:)
      Ben de çok istiyorum.

      Sil
    2. Yanıt için çok teşekkürler Zehra'cım, bakacağım :) Sevgiler!

      Sil
  2. Hepsini güzel günlerde kullan:)
    Yves Rocher'ın yeni şampuanını merak ettim yorumunu bekliyorum.
    İsana'nın şu en soldaki yeşil şampuanının saç kremini kullanmış ve çok memnun kalmıştım inşallah sende şampuanından memnun kalırsın.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Yves Rocher'nın yeni şampuanını aldığımdan beri kullanıyorum.Beğendim diyebilirim.
      Isana ise çok hoşuma gitmedi.

      Sil
  3. En çok ayakkabılara bayıldım :) Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!