4 Ekim 2017 Çarşamba

Bitenler #59


Eylül ayı bitenleriyle herkese merhaba! Bu ay biten ürünler saç bakım ürünleri ağırlıklı.Gelin tek tek bakalım neler bitmiş:

*Loreal Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım Şampuanı: Saçı derinlemesine arındırmayı,ferah ve canlı saçlar sağlamayı vaat ediyor.İçindeki üç çeşit kil ile saçı arındıracagını vaat etse de normal ikisi bir arada kremli bir şampuandan farklı bir yanını görmedim. Saçın yağlanma sürecini yavaşlatmıyor.Öyle söylediği gibi ferah mı ferah saçlar da sağlamıyor.Benim için vasat bir şampuan oldu.Tamamen balon bir ürün.Tekrar almam.


*Seranem Şampuan:Bebek şampuanı gibi soft bir kokusu vardı.Saçımı koklayıp durdum.Aslında bu şampuan kuru,boyalı saçlar için.Benim saç tipim dipleri yağlı ,uçları aşırı kuru olunca uçlarına yani dibine değdirmeden boyuna kullandım.Yumuşacık oldu saçlarım.

*Isana Hair Kuru Saçlar İçin Saç Maskesi:Isana biliyorsunuz Rossmann mağazalarında satılıyor.Rossmann'a da her zaman gidemiyorum çünkü bana çok uzak.Geçen sene gittiğimde elime ne geçerse almıştım.Bu maske de onlardan biriydi.Memnun kaldım.Hem uygun fiyatlı hem etkili.


*Revox At Kuyruğu Saç Maskesi: Bu maske saç dökülmesini önlemeyi vaat ediyor.Bunun için de saç derisine uygulanıyordur.Diğer türlü etki etmesi beklenemez zaten.Ama ben saç diplerime bir şey sürmeyi sevmediğimden amaç dışı kullandım.Saç boyuna uyguladım.Aşırı nem vermedi.Zaten öyle de bir vaadi yoktu.Hafif nemlendirmesi,ağırlaştırmaması,güzel kokusu sevdiğim yanları oldu.Şampuanını ne kadar sevdiğimi takip edenler bilir.Tam üç kutu bitirdim.Saç uzatma konusunda bir numara.

*Splat Blackwood Diş Macunu: Ayrıntılı yazısı için buraya tıklayın.

*Lancome La Vie Est Belle Edp:En sevdiğim parfümüm.Kaç şişe bitirdim hatırlamıyorum.Son şişemi açtım.

*Carrot Care Saç Kremi: Havuç yağı,badem yağı ve keratin içeriyor.Nemlendirmesi güzel.Yedekte bir tane daha var diye biliyorum.


*Colour Catcher Renk Koruyucu Mendil: Eylül Denebunu kutusundan çıktı.Açık renklilerle koyu renklileri ve bu mendilden bir tane atıyorsunuz.Renkler birbirine geçmiyor.Ben deneme amaçlı bordo birkaç kıyafetimle krem rengi yastık kılıfını bir arada attım.Çıkardığımda mendil pembeydi.Kılıfa bir şey olmamıştı.Ben beğendim.Alırım bundan görürsem.

*Flormar So Sprey Deodorant: Şekerli bir kokusu var.Herkesin seveceği bir koku değil.Ben bunu asırlar önce almış unutmuştum.Bir gün evde deodorant bulamayınca bunu sıktım. Vichy bile beni korumazken bu deodorant korudu şaka gibi.Şuan satışta olsa stok yapardım ama değil.


Eylül ayı bitenlerim böyleydi. Bir önceki bitenler yazımı okumak için tık tık

3 yorum:

  1. Elseve şampuanı denemek için ben de aldım kremi ile birlikte yağlanma süresini geciktirmiyor evet ama sanki saçlarıma böyle bir hacim verdi en azından bakalım denemeye devam ediyorum..

    YanıtlaSil
  2. splatı ben de merak ediyorum

    YanıtlaSil
  3. Elseve'in şampuanı bana basın ürünü olarak maskesi ve kremiyle birlikte geldi. Üçünü bir süredir beraber kullanıyorum. Yağlanmayı geciktirme konusunda bir etkisini görmedim; ama, maske saçları güzel temizliyor ve şampuanla ilgili olarak da, ilk defa sülfatlı bir şampuanı çok ama çok beğendim. Saçlarıma gerçekten yumuşaklık ve hacim verdi. Keşke yağlanma konusunda da etkisi daha iyi olsaydı... yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!