29 Temmuz 2017 Cumartesi

Bitenler #57


Temmuz bitenleriyle herkese merhaba!Bu ay bitenlerim çok fazla değil.Toplam 5 tane ürün bitti.O yüzden uzun bir yazı olmayacak.

Uni Baby Islak Havlu:Geçen ay ikili olarak Watsons'tan almıştım.Çok kuru geldi.Hiç memnun kalmadım.Islatıp kullanmak zorunda kaldım.Bir daha almam.



Garnier Mineral Sprey Deodorant - Termal Koruma: İyi koruyor ama alüminyum içeriyor.İçermeyen de beni korumuyor.Sağlıksız ama kötü bir durum.

Revox Saç Güçlendirici At Kuyruğu Şampuanı: Benim için efsane bir şampuan.Bu biten 3.kutum. Şaçımı belirgin şekilde uzatıyor.Buradan ayrıntılı yazısını okuyabilirsiniz.

Capicade Yağlı Saçlar İçin Şampuan:Tek kullanımlıktı.Çok fazla köpürmedi.Bir kullanımda etkisinden bahsetmek çok doğru olmaz diye düşünüyorum.Bu tarz şampuanlardan sonuç alabilmek için belli bir süre kullanmak gerekiyor ama ilk izlenimim olumlu oldu.

Argan Oil Saç Kremi:Gratis'ten indirimli olarak iki tane almıştım.Fiyatı baya uygundu.Bir tanesini bile bitirmek çok güç oldu çünkü kocaman.Memnun kaldım mı?Evet,sevdim.Saçımı yumuşattı.Ağırlaştırmadı.İkincisini de severek kullanacağım.


Temmuz ayı bitenlerim böyleydi. Bir önceki bitenler yazımı okumak için tık tık

6 yorum:

  1. Hunca' nın alumsuz deosunu denedin mi? Ben çok memnunum, tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır,denemedim canım.Hunca da Avon gibi katalogla satılıyor .Ulaşımı çok kolay değil.

      Sil
  2. garnier hakkında çok övgü duymama rağmen aliminyumlu olduğu için kesinlikle almayı düşünmüyorum.. isana deolar yeterli koruyor şimdilik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alimunyumsuz deodorantlar beni hiç korumuyor maalesef.

      Sil

Hadi sen de fikrini söyle!