17 Nisan 2017 Pazartesi

Nisan Ayı Alışverişlerim


Nisan ayı alışverişlerimle herkese merhaba.Bu ay neler almışım tek tek bakalım.Garnier'nin deodorantları Migros raflarında yerini alınca merak edip bir tane aldım.Normalde 12 buçuk tl olan deodorat Migros kartı olanlara 10 buçuğa geliyor.



Saç boyası Gratis'ten.Normalde evde saç boyamıyorum.Kuaförde hallediyorum ama son zamanlarda kuaförde yaptırdığım boya ikinci gün aktı ve ombrelerim turuncu bakır arası bir renk oldu.Kuaföre gidip cila yaptırdıktan sonra yine aynısı olunca iş başa düştü.Önce mor şampuan sipariş ettim.Sonra internette baya bir araştırma yaptım.Saçtaki turunculuğu,bakırlığı almak için cila tariflerini inceledim ve Gratis'ten Koleston 7.1 Küllü Kumral aldım.Bundan sonra cilamı evde kendim yapacağım.Boya 7 buçuk tl.


Çoğu deodorant bende ter kokusuna karşı etkisiz kalınca internette araştırma yaptım.Vichy Stress Resist Roll-on Deodorantın oldukça etkili olduğunu okudum.Tabi ki en uygun fiyat yine mamacım'daydı(Şuan hala da öyle). Normalde 44.90 tl olan roll-on Mamacım'da indirimdeydi 33.68tl.Hidro Fugal da denemek istediğim bir diğer deodoranttı.Onu da 16.90'a aldım.Kargo ücretiyle birlikte iki ürün 54.71tl'ye geldi.Çarşamba günü verdiğim siparişim Cumartesi günü güzelce paketlenmiş şekilde elime ulaştı.Bu siteyi seviyorum.


Sneaker görünce dayanamayan ben Trendyol Soho butiğinden platin rengi bu sneakerları sipariş etti.Aslında buna çok benzeyen sneakerlarım vardı ama olsundu.Fazla sneaker göz çıkarmazdı.60 TL.



Geçen ay Gratis'ten tanesi 15tl'ye minik parfümler almıştım.Miss Dupont olanına resmen aşık oldum.Trendyol'da büyük boyunu görünce hemen aldım.Kargo ücreti ile beraber 133 TL'ye gelmiş oldu.

Normalde replika parfüm almam ama bu kokuyu çok beğendim ve orijinalinin 460 TL olduğunu görünce ilk kez replika aldim. 50 tl.Pişman değilim. Butun gun sıkıp sıkıp kokluyorum.Doldurmasini da alirim ki ben bunun.Kasik firca ise yumusacik ve kolay uygulama sagliyor.Markasi magic escape.




Eveshop'a fena alıştım.Kargonun hızlı olması,indirimler beni çekiyor bu siteye.Geçen ay aldığım taraktan bu ay da aldım.Yedekledim.6 TL'ye yakın bir fiyatı vardı.Şuan 10 küsür.Diğer ürünler de indirimliydi.Tarak,Pastel Daylong 31 numara ve Catrice Allround Maskara kargo ücreti dahil 34.30 TL tuttu.Çok uygun bir alışveriş oldu benim için.


Kurutulmuş meyvelerim aslında 12 küptü.Çocuklar çok sevince altı küpü bitti.Katkı,koruyucu,ekstra şeker eklenmeden kurutulan bu meyveleri biz çok sevdik.


Ben bu iki seti sipariş etmiştim.


Soft Musk'ı çok seviyorum.Yeni vanilyalı versiyonu çıkınca hemen sipariş verdim ama umduğum gibi çıkmadı.Bana göre fazla şekerli bir koku.25tl.
Ear cufflara ise bu ara ayrı bir ilgim var.Bunu 10-12 tl'ye aldım Avondan.Çok beğendim.

Şuan kullandığım için yastık kılıflarını çekemedim ama internet sitesinden bir tanesinin fotografını buldum.Diğer aldığımın fotografını bulamadım.English home'un sitesinden alışveriş yapmayı çok seviyorum.Kargo genellikle ücretsiz oluyor ve mağazaya göre çok çok uygun oluyor.


Nisan ayında aldıklarım böyleydi.Geçen ay neler almışım bakmak isterseniz tık tık.

10 yorum:

  1. Ben de boya işinde tam tersini yapanlardanım. Boyamı kendim alıp kuaförde boyatıyorum. Çok daha pratik olduğu gibi saçlarım için de en iyisini yapıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuaförlerle bu ara anlaşamıyoruz.İstediğim gibi olmuyor bir türlü.Bu yüzden kendim deneyeceğim.

      Sil
  2. güle güle kullan canım.. garnier deodorantları merak ediyorum ama inceleyemedim de içlerinde aliminyum var mı? bir de aldığın parfüm neyin replikası bazı replikalar asılları kadar kalıcı oluyorlar neredeyse..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.
      Garnier deodorantın içinde anladığım kadarıyla aluminyum var ama alkol yok.
      Parfüm My Burbery'nin replikası.Kalıcılığını da,kokusunu da çok beğendim.

      Sil
  3. Harika şeyler almışsın Zehra, bayıldım! Şu Miss Dupont'u çok merak ettim! Garnier Saf&Temiz deo hakikaten saf ve temizse benim de aklımda olsun ofis için. Gerçi, İpek Sabun Doğal Deo'dan daha iyisini tanımıyorum ama olsun ^_^ sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miss Dupont'ta gül ve pudra kokusu baskın geldi bana.Çok sevdim.
      Garnier deodorantı şimdilik sevdim.Instagramda başkalarıyla olan diyaloglarına rastladım ve ipek hanımın üslubunu doğru bulmadım.Bu yüzden ondan alışveriş yapmayı tercih etmiyorum.
      Sevgiler:)

      Sil
  4. Aldıklarını güle ülke kullan. Ben de english home internetitesinden alışveriş yapmayı seviyorum. Kasa kuyruğu derdi yok diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatlar mağazaya göre daha uygun oluyor.Dediğin gibi kasa kuyruğu derdi de yok.
      Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  5. Hepsi cok güzel ama ayakkabıyı ayrı begendım gule gule kullan:)

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!