1 Nisan 2017 Cumartesi

Ducray Ürünleri

1930 yılında kurulan Ducray firması, genel saç ve cilt bakımı adına çok etkili ürünler geliştirmiştir. Cilt ve saç bakımı alanında yaptığı üstün çalışmalar neticesinde, tüm dünyada beğeni ile karşılanmıştır. Ducray, hem kadınlarda hem de erkeklerde sıkça rastlanan saç dökülmeleri ve kepek problemlerini ortadan kaldıran çok etkili ürünler geliştirmiştir. Tüm cilt tiplerine uygun ürünleri bulunan Ducray, güneş kremleri, nemlendiriciler, akne tedavileri, cilt lekeleri, kepek ve kaşıntı gibi birçok soruna çözüm olabilecek onlarca ürün ile kullanıcılarına hizmet vermektedir.
                Ürünleri arasında en çok beğeni toplayan Ducray Anaphase Şampuan, tüm saç dökülmesi problemleri için bakım yapan bir içeriğe sahiptir. Ürün yeni saçların çıkması için saç köklerini uyarıcı bir etkiye sahiptir.
Genel olarak dengesiz beslenme, genetik, hormon bozuklukları, çevresel etkiler, stres ve boya gibi etkenlerden kaynaklanan tüm saç dökülmesi problemlerini ortadan kaldırmaktadır. Ducray ürünleri çok geniş bir yelpazeye sahiptir.
Yağlı saçlar için Argesi şampuan, saç dökülmeleri için Creastim Anti-Hair Loss, hassas saç derilerini nemlendiren Elution şampuan, sık kullanımlar için Exstra Doux şampuan, kırılgan saçlara özel Ducray Extra-Doux, epek ve pullanma karşıtı Kelual DS şampuan bulunuyor. Bunların dışında akne tedavilerinde oluşan tahrişleri gideren ve dudak bakımı sağlayan Keracnyl BAUME Levres Lip Balm krem, sivilce ve siyah noktalar için üretilen Keracnyl Creme, akneli ve yağlı ciltler için nemlendirici özelliğe sahip Matifiant krem, kuru ve akneli ciltleri nemlendiren Repair Cream ve akne lokal bakım kremi olan Stick Correcteur bulunuyor. Ducray cilt bakım ürünleri vücutta bulunan sedefler için Kertyol P.S.O Cream, saç derisi sedefleri için Kertyol P.S.O şampuan, yoğun lekeler için Melascreen Depigmentant Creme, kahverengi lekeler için Ducray Melascreen Eclat Rich Cream ve güneş kaynaklı oluşan yaşlanma belirtilerine karşı Photo-Aging Global Serum gibi ürünleri geliştirmiştir.

                Tüm bunların dışında cilt lekelenmelerine karşı güneş kremleri, erkek saç dökülmelerine karşı şampuanlar, kuru saçlara bakım kremleri, seboreik dermatit kremleri, kaşıntı kremleri ve buna benzer tüm cilt ve saç problemleri için özel olarak ayrı ayrı ürünler geliştirmiştir. Oldukça uygun fiyata satılan bu ürünler her kesimden insanın ilk tercihi olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi sen de fikrini söyle!