5 Nisan 2017 Çarşamba

Bahar Favorilerim


Bu aralar elimin en çok gittiği,kullanınca kendimi mutlu hissettiğim ürünleri derleyip anlatmak istedim.Bu ürünler benim keyifle kullandığım,memnun kaldığım ürünler.
Kozmetik ve bakım olarak iki kategoriye ayırıp anlatmak daha kolay olacağından ilk bakım ürünlerinden bahsedeyim.



Nuxe vücut spreyini parfüm yerine kullandığım oluyor.Kokusu ferah,temiz ve kalıcı.

Anne Nature nemlendirici temiz içerikli cilt bakım ürünlerinden.Yapısı hafif.Cildimi yağlandırmadan nemlendiriyor.Kokusu hafif.Rahatsız etmiyor.

Ashley Joy Saç Bakım Yağı 24 çeşit bitki yağı içeren bu yoğun bakım yağı buram buram bitki kokuyor.Kıvamı yoğun.Zaten markanın kurucusu Aslı Hanımın markayı oluşturma sebebi bu yağ.Piyasadaki çoğu ürünü deneyen Aslı Hanım en son kendisi bitki yağlarından bir karışım hazırlıyor ve eşe dosta hediye ediyor.Olumlu dönüşler alınca da bu işe atılıyor.
Saç için gerekli faydalı ne kadar bitki varsa kullanmış Aslı Hanım ve bu iksiri oluşturmuş.Nerelerde satılıyor derseniz Makyajtrendi'nde,Lidyana'da ve Watsonslarda bulmak mümkün.

Crystal Sprey Deodorant: Sanırım su,karbonat,tuzdan oluşuyor bu deodorant.Kokusuz , renksiz. İlk başlarda çok memnun kaldım.Yarısından fazlasını kullandım artık korumamaya başladı.Vücudum alıştı galiba.Artık işe yaramıyor.Bir süre başka deodorant kullanıp tekrar bunu deneyeceğim.

Batiste Kuru Şampuan Wild : Kokusundan parfüm yapsalar kesin alırım. Hem kokusu hem etkisiyle gönlümde yeri bambaşka.

Avalon Organics Naneli Dudak Balmı : Naneli olan her şey ilgimi çekiyor.Bunu da seviyorum.Sertifikalı,temiz içerikli bir ürün.

Miss Dupont : Gratisten mini boyunu satın aldım.Kokuya aşık oldum.Büyük boyunu sipariş etsem mi ki diyorum.


Makyaj favorilerimde başı Gosh Contour`n Strobe Kit çekiyor.Zaten Gosh'tan ne aldıysam memnun kaldım.Kalem farları,göz kalemleri,mat ruju..

Biota Elements 'in temiz içerikli mineral göz fari 05 numara Beige'i göz kapaklarimin rengini notrlemek için kullaniyorum genellikle. Bunu uygulayip üzerine eyeliner cektigimde daha hoş gorunuyor makyajim. Bu fari seviyorum.

Eyeliner deyince benim için eyelinerların kraliçesi tabi ki Maybelline Jel Eyeliner.Sürümü,kalıcılığı her şeyiyle hep yedekli.

Avon Açılı Allık Fırçası ne kıl döktü ne kırıldı.Piyasadaki pahalı çoğu markaya taş çıkarır.

Gosh Boombastic XXL Volume Maskara : Kullanıp da tekrar almak istediğim birkaç maskaradan biri.

essence i love extreme maskara: Efsane maskaralardan . 

Note Precision Eyeliner:Asansörlü kalem şeklindeki bu eyeliner kalıcılığıyla ,pratikliğiyle favorilerim arasında.

The Pink Ellys likit rujlar:Bütün renklerini alasım gelen bu rujlardan yanılmıyorsam bende altı rengi var.Candy,Nude Kiss,Bonny,Morello,Lilac ve Truffle.Her biri ayrı güzel.Kalıcılar.

Golden Rose'un simli kalem farı pratik olduğu için sabahları acelem olduğunda elim hemen ona gidiyor.

Hm rosegold tonlarındaki bu kalem farı da çok seviyorum.

Ve son olarak Flormar Silk Matte likit rujlardan 02 numara.Doğal,abartısız bir ton.Yapısı zaten dillere destan.

3 yorum:

  1. bu boombastic rimeli oldukça merak ediyorum sen de tanıtmışsın bir türlü denemek nasip olmadı :(

    YanıtlaSil
  2. Deodorant olarak şiddetle İpek Sabun diyorum :) Pink Elly's mat rujları çok merak ediyorum ama gerçekten elimde o kadar çok likit mat ruj oldu ki tutuyorum kendimi. Kalem farlar benim de yazın favorilerim. H&M denemedim; Kiko, Balm ve Gosh'tan gidiyorum :) Flormar 02 kesinlikle harika! Hepsini güle güle kullan Zehra'cım :)

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!