31 Mart 2017 Cuma

Ayakkabıda Bu Sezon Vazgeçilmezler


Ayakkabı, kadın - erkek demeden hemen herkes için çok büyük bir tutkudur. Bu konuda bencil olarak en güzel, en iyi ve en tarz parçaların bize ait olmasını isteriz. Bunun için döktüğümüz paralar ise cabası. Peki ya bu sezonda ayakkabıda hangi tercihlerde bulunmalı, neye para harcamalıyız? İşte gelin biraz bu sorunun cevaplarına bakalım.



Kıyafetimizin en büyük tamamlayıcısı ve aksesuarı olan ayakkabı seçimleri de bu derece önemlidir. Çünkü ayakkabı, giydiğiniz kıyafetle uyumsuz olduğunda çok kötü görünmenizi sağladığı gibi aynı zamanda uyumlu olduğu takdirde sizin yıldız gibi parlamanıza da olanak tanır. Rahat, pratik ve ayakta şık duruşuyla son zamanların en trend ayakkabılarından olan loaferler bu yazda rafları dolduracak gibi duruyor.

Dandy erkek modasının patlamasıyla beraber özellikle erkek ayakkabı modelleri arasında pek çok renk ve çeşitte karşımıza çıkan loafer ayakkabılarıyla sizde bu yaz kendinizi konforlu stilin ellerine bırakabilirsiniz.
Halk arasında timberland ya da mokasen olarak da adlandırılan ve bilinen Loafer ayakkabılar, maskülen bir tavır takınmak isteyen bayanlar içinde ilk tercihler arasına çoktan girdi bile.  Genel olarak bağcıksız ve iki renkli tasarımlarıyla pek çok loafer çeşidini ayakkabı mağazalarında görmek mümkün. Sizde bu sezonda açık bilek modasına uyarak eşinize ve ya kendinize uygun stilde bir .loafer alabilirsiniz.Loafer konusunda Mecrea sitesinde bol çeşit bulmak mümkün.

Son yılların en çok tercih edilen ayakkabısı olan loafers aslında Amerikan kültüründen günümüze gelmiş, 70’li yıllara ait bir ikon olarak ortaya çıkıyor. Deri detaylı, bağcıksız ve püsküllü stilleriyle büyük ilgi gören ve birçok markada da örneklerini bulabileceğiniz bu ayakkabılar için benim önerim ise kesinlikle kullanılmasından yana. Özellikle erkeklerde dizde biten ütü izli renkli şortların altında oldukça stil durduğunu söyleyebilirim. Her ne kadar rahat duruşa sahip olsa da yapı olarak klasik sporu çağrıştıran loafer ayakkabıların aynı zamanda gömlek kombinleriyle de oldukça şık göründüğünü söyleyebilirim. Siz de 2017 sezonunda hangi ayakkabı modellerine yönelmeliyim diye düşünüyorsanız, umarım bu yazım size bu konuda yardımcı olmuştur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi sen de fikrini söyle!