7 Kasım 2016 Pazartesi

Kasım Ayı Trendyol Siparişlerim


Lancome La Vie Est Belle ne zaman baksam tükenmiş oluyordu.Bu kez denk geldi ve iki tane sipariş verdim. Kofrenin içinde 30 ml parfüm ,duş jeli ve mini maskara var.Bir kofresi 110 TL'ye düşmüştü. Boyner mağazalarında 135 TL olduğunu düşünürsek uyguna aldım diyebilirim. Hypnose olsaydı ondan mutlaka alırdım ama yoktu.Belki ilerleyen günlerde olur.




Soğuklar geldi ama giymeye pofidiklerim yoktu.Trendyol Twigy butiğinde bu şirin pandufları gördüm.Çifti 25 TLidi.3 al 2 öde vardı.Yani 3 çift bana 50 TL'ye gelmiş oldu.  


Rose gold rengini sevince trendyolmilla butiğindeki bu çanta dikkatimi çekti.Çekti çekmesine ama tükenmişti.Birkaç gün sonra benzer bir butikte aynı çantaya denk geldim ve düşünmeden sipariş verdim. Çanta beklediğimden geniş çıktı.Benim için fazla büyük olsa da beğendim.90 tl.


Trendyol Golden Rose butiğinde bu krayon rujların tanesi 9 buçuğa düşmüştü.3 rengini sipariş ettim. Bende de 2 rengi vardı. Toplam 5 tane oldular.Yakında yazılarını yazmak istiyorum.



Yine trendyolmilla butiğinden beğendiğim bu gri çantayı çok beğendim.Bu çanta da beklediğimden çok büyük çıktı.Çantanın üst kısmındakı koyu gri olan yer süetten,ortadaki gümüş rengi yer suni deri ve en alt kısım da yılan derisi görünümlü suni deri. Bu çanta da diğer çanta gibi 90 tl.

Bu ay trendyoldan aldıklarım böyleydi.Mümkünse trendyolla aramıza biraz mesafe koymalıyım.Yoksa alışveriş tutkum yüzünden parasız kalmam an meselesi :)

10 yorum:

  1. Özellikle panduflara bayıldım :)) Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  2. terliklere bayıldım :)))

    YanıtlaSil
  3. hepsini güle güle kullan parfümler çok uyguna gelmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kofreler uyguna geldi.Teşekkür ederim İremcim .

      Sil
  4. Lancome kofrelere ve ilk aldığın çantaya bayıldım! Güle güle kullan Zehra'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel parçalar seçmişsin.Uzun süredir Trendyol'a bakmıyordum.Bir göz atıp tekrar bulaşsam mı bilemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben fena dadandım trendyola. Biraz sıyrılmam lazım :) Arada bakınca iyi oluyor.

      Sil

Hadi sen de fikrini söyle!