30 Temmuz 2016 Cumartesi

Himalaya Herbals Neem Özlü Cilt Bakım Ürünleri


Neem son zamanlarda kozmetikte sıkça kullanılan ,Hindistan ve Sri Lanka'da yetişen değerli bir bitki.Himalaya Herbals da neem bitkisini ürünlerinde kullanmayı tercih etmiş ve Neem serisi ortaya çıkmış. Neem serisi akneleri azaltmayı ve özellikle yağlı ciltleri temiz tutmayı vaat ediyor.
Gelin ürünleri tek tek inceleyelim:



Himalaya Herbals Arındırıcı Neem Özlü Yüz Yıkama Jeli

Yağlı ciltlere uygun olan bu temizleme jeli arındırıcı ve antibakteriyel özelliğiyle bilinen neem bitkisi ve sivilce oluşumunu önlemeye çalışan zerdeçal içeriyor.
Sabun,paraben,SLS içermeyen bu jelin kıvamı alıştığımız yıkama jellerine göre daha katı kıvamda.Sanki jöle gibi.Cildi temizleyip ferahlatıyor.Temizlerken,yağdan arındırırken de kurutma yapmıyor.Benim gibi yağlı cildiniz varsa seveceğiniz bir ürün. Ama cildiniz kuruysa kesinlikle uzak durun derim.


Himalaya Herbals Arındırıcı Neem Özlü Yüz Temizleme Köpüğü

Köpük formundaki temizleyicileri seviyorum.Diğer temizleyicilere göre daha pratik oluyorlar.
Bu köpük de jel gibi neem ve zerdeçal bitkisi içeriyor.Bunun da görevi yine aynı: fazla sebumu yani yağı ciltten uzaklaştırmak,cildi arındırmak.Bunu yaparken de kurutmamak. Vaatlerini başarıyla yerine getiriyor.Çok sert bir köpük değil.Tahriş etmeden ,kurutmadan temizliyor.Sabun,SLS,Paraben içermiyor.


Himalaya Herbals Arındırıcı Neem Scrub

İçinde kayısı granülleri var.Granüller biraz sert gibi geldi bana. Onun dışında temiz ve ferah hissettirdi.


Yukarıdaki üç ürün de normalden yağlıya dönük ciltler için uygun.İndirimsiz haliyle bile fiyatlarının uygun,ulaşılabilir olması,içriğinin çoğu markaya göre temiz olması markayı tercih etmemizde önemli faktörlerden.İlgileniyorsanız Gratis mağazalarından edinebilirsiniz.


9 yorum:

  1. Neem'in bir bitki olduğunu bilmiyordum, bu uygun fiyatlı ürünlerde böyle değerli bir bitkinin kullanılması harika, cildine uygun olanlar kullanmayı ihmal etmesin.

    YanıtlaSil
  2. Benim bayılarak kullandığım bir marka. Köpük olan gerçekten cok pratik :)

    YanıtlaSil
  3. Ben maskesinden çok memnunum. Peelingini de deneyebilirim. Tanecikleri yoğun mu? Yoksa çok ürün mü kullanmak gerekiyor?

    YanıtlaSil
  4. fena değiller bence de ama sanırım bana bir tanesi sivilce yaptı hangisi olduğunu keşfetmeye çalışıyorum..

    YanıtlaSil
  5. ben de şu aralar köpüğünü severek kullanıyorum ^.^

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!