8 Mart 2016 Salı

Gratis Kadınlar Günü Indiriminden Neler Aldım? #1



Gratis kadınlar günü indirimini başlatmışken evde öylece oturamazdim. Batiste kuru şampuanlarda indirim var mi bakayım dedim,yokmuş. Olsaydı birkaç tane alacaktim. Ihtiyaçlar üzerinden alışveriş yapayım dedim.

 Molped'in 28'li deo floralini 6.50'ye aldım,Molped ped bakımından rahat ettiğim bir marka. Sonra raflarda Nivea Stress Protect sprey deodoranti aradım ama bulamadim. Gözüme yeni çıkan nivea protect&care deodorant ilişti. Klasik mavi nivea ambalajindaki kremle kokusu aynıymış. Ilgimi çekti. Sanırım onda indirim yoktu. 8.90'a aldim.  


Saç bakım ürünlerine ilgim malum, Dove'un Advanced Hair Serisinin ince telli ve hacimsiz saçlar için çıkarılan Oxygen Moisture saç kremi hep aklımdaydı. 10 tl'ye almiş oldum. 

Alışverişimin asıl yıldızı ilk çıktığından beri aklımda olan Maybelline Lustruous Beige göz farı oldu. O da 9 küsüre geldi. 

Wet'n Wild rujlarda indirim yoktu, Just Peachy ve In th Flesh renklerini aldım. Ikisi de sende var,niye aldın derseniz just Peachy en sevdiğim rujum ve bitmek üzere. In the Flesh'i ise yakında yapacağım  çekiliş için aldım. Tanesi 10.90 tl. 

Göz farını,deodoranti ve saç kreminı ilk kez deneyeceğim için heyecanlıyım. Yeni ürünler beni zaten hep heyecanlandırir.  

6 yorum:

Hadi sen de fikrini söyle!