9 Kasım 2015 Pazartesi

Son Zamanlardaki Alışverişlerim:Gratis,Watsons,Penti



Viaport gratiste hiç bir gratiste bulamadigim tangle teezer benzeri swissco taragi görünce nasıl sevindim anlatamam. Tangle teezer' ım var ama yedekte bulunsun istedim. Bu arada Avon da tangle teezer tarak satışa çıkarıyor. Benzerini mi yapıyor yoksa firmayla is birliği yapıp Avon için özel mi üretildi bilmiyorum ama bence 2.daha olası çünkü taragin üzerinde tangle teezer yazıyor. Fiyatı da normal t.teezerlardan aşağı değil. Alıp göreceğiz bakalım. Nivea deodorant ihtiyaç dahilinde alındı. Ogx biotinli şampuan benim için efsane. Onceden de kullandigim icin blogta yazısı var.Okumak için tık.

08.11.2015 Ogx biotinli şampuan 34.90 TL
Swissco tarak 15.90 TL
Nivea deodorant 8.90TL

Edit:Şampuan sanıp saç kremi almışım.Saçımı yıkamaya çalışınca köpürmeyince fark ettim.Güleyim mi ağlayım mı :)

Gratise bir hevesle gittim The Balm Desert allik/bronzer alacaktim. Standı aradım taradim yok. Çalışana sordum o da bilmiyor. Sonra desert' ü başka bahara bırakıp batiste wild aldım. Normalde 29-30 tl ye satılan batisteler 20.25'e inmiş. Kaçmazdi.Bu alışveriş 1 Kasımda yapıldı ama bu akşam baktım hala aynı indirim var.



Bunların da fiyatı da şuan aynı.Betty Boop kalem ruj 10 TL.Eklips eyeliner fırçası 3.90.Deodorant 8.90.Bu da Gratis alışverişiydi.


Bu Batiste kuru şampuanı Watsonstan almıştım iki-üç hafta önce.24.90TL.Aldığımda henüz Gratis Batiste kuru şampuanlarda indirim yapmamıştı.


Kışlık bir tane bile pandufum olmayınca bugün corapcida aldım soluğu. Birkaç külotlu corap,tayt ve bu sevimli panduflari aldım.20TL'den 10TL'ye düşmüştü. Artik kışa baya baya hazırım :)

12 yorum:

  1. Şu panduflardan benim de var çok seviyorum :) ama çok da giyemiyorum. Evler eskisi gibi soğuk olmuyor, dolayısıyla bunlar da fazla sıcak tutuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim ayaklarım çok üşür.Giyiyorum mutlaka.Anca ısınıyorum :)

      Sil
  2. güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
  3. o tarak çok hoş ama satılmıyor sanırım artık

    YanıtlaSil
  4. Alışveriş yazılarını çok seviyorum. güle güle kullan ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir bitenler bir de alışveriş yazıları en sevdiğim benim de :)
      Sağol canım.

      Sil
  5. Tarağın fiyatı ne uygun TT'a göre :) işlevi nasıl peki?

    YanıtlaSil
  6. Hepiside cok ciciş, hepiciğini gule gule kullan canımss :0)

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!