3 Ekim 2015 Cumartesi

Bitenler #36


Eylül ayı bitenler bakımından benim için pek verimli geçmedi.Her ayki 10 ürün hedefimi tutturamadım.Neler bitirmişim beraber bakalım mı?

The Balm Mary Lou Manizer çok ama çok sevdiğim bir aydınlatıcı.
Normalde elmacık kemiklerini aydınlatmak için kullanıyor ama ben göz pınarlarımı aydınlatmak için kullanmayı tercih ediyordum.Taşınma esnasında kırılıp dağıldı.Ben de içini attım.Aynasını kullanacağım.



 HC OVEX çok başarılı bulduğum bir saç maskesi.Keçeleşmiş saçlar bile bu maskeyle yumuşacık , ipek gibi oluyor.En sevdiğim yanıysa nemlendirirken saçı sönükleştirmemesi,ağırlaştırmaması.

Splat Dream Çilek Nane Diş Macunu diğer Splat ürünleri gibi farklı ve ilgi çekici.Özellikle kokusunu çok beğendim.

HC Tria Kolay Tarama Spreyi işe yarar bir ürün.Gramajını az buldum.Çabuk bitti.Daha büyük ambalajlarda olsaydı keşke dedim.


 Nivea Invisible for Black & White Sprey Deodorant Stress Protect 'ten sonra favorim bu deodorant oldu.Kokusunu,korumasını,iz bırakmamasını sevdim.

Isana İpek Özlü Duş Kremi kokusu güzeldi.Rossmannlar keşke daha yaygın olsa da isana ürünlerine daha rahat ulaşabilsek.

Avon Beyaz Çay ve Yasemin Kokulu Banyo Köpüğünü ailecek kullandık.Kokusunu çok sevdik.Şimdi yeni çıkan bir çeşidini sipariş verdik.

Eylül ayında bitirdiklerim bunlardı.
Bir önceki bitenler yazım ise burada. Sevgiler.

2 yorum:

  1. Fotoyu görür görmez bu aydınlatıcı kesin kırılmıştır dedim :/ şimdi 3lü aydınlatıcısı çıkacak. Belki daha sağlam yaparlar

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!