21 Ocak 2015 Çarşamba

Ürün İncelemesi:Isana 7 Bitkili Şampuan


Şampuanlara olan tutkum malumunuz.Hele bir de yağlı saçlar için iyi bir şampuan deniyorsa onu almadan duramam. Saçımda seboreik dermatit var.Bunun için haftanın belirli günlerinde dermatit şampuanları kullanıyorum.Diğer günler ise Yves Rocher ya da Isana'yı kullanıyorum.



Isana 7 Bitkili Şampuanın içinde ısırgan,adaçayı,melisa,biberiye,papatya,öksürükotu ve sıkı durun at kuyruğu bitki özleri var. At kuyruğu bitkisi saç uzatmada,saç köklerini güçlendirmede etkili olmasının yanısıra akne ve egzama gibi cilt hastalıklarında da etkili.
Biberiye ve adaçayı saç köklerini uyarıyor. Adaçayı ve öksürük otu aynı zamanda kepekle mücadele ederken saç derisini yatıştırıyor. Isırganın yağlı saçlar için kullanıldığını zaten biliyoruz.

Şampuanın içinde kullanılan bitkiler değerli ve faydalı bitkiler.

Kokusu da çok hoş.Taze yeşil bitki gibi kokuyor.

Bendeki etkilerine gelirsek;
Uzun vadede saçımın uzamasına yardımcı olduğunu söyleyebilirim.
Bunu kullandığımda saçlarım bir tık da olsa daha geç yağlanıyor ve hacimli oluyor.
Şampuanı kullandığımda saçımda sertleşme,dolaşma problemi yaşasam da öncesinde saç bakım yağı ve maskelerle destek sağladığımda bu problem biraz olsun hafifliyor.

Seboreik dermatit açısından bakarsak; bunu kullandığımda kaşıntı yaşamıyorum.En güzeli de bu hastalığımı tetiklemiyor.Aksine saç derimi sakinleştiriyor,yatıştırıyor.

İçinde paraben,silikon içermediğini ve hayvanlar üstünde test yapmadığını eklemeliyim.

Sizin de çabucak yağlanan hacimsiz saçlarınız varsa saçımda taranma zorluğu yapsa da alırım diyorsanız Almanya'dan ithal Isana'yı Rossmann mağazalarında çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz. 

3 yorum:

  1. Seboraik dermatit için ne kullaniyorsunuz ve etkisi ne derece etkili? Yves rocher de tervihiniz nedir ve isana gibi iyimi? Bendede SD var gercekten zor bir hastalik. Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında şuana kadar ne kullanmadınız diye sorulsa daha kolay cevap veririm.
      Blogta seboreik dermatit diye aratırsanız bunun için kullandığım ürünleri görebilirsiniz.
      Bu konuyla ilgili geniş kapsamlı bir yazı da hazırlıyorum.O yazıda tüm yaptıklarımı,kullandıklarımı ayrıntılı yazacağım.
      Benim gibi bu hastalıktan müzdarip olanların tavsiyelerini de duymak isterim.

      Sil
  2. Şampuanlarını daha önce denemedim ama saç maskeleri ve duş jellerini seviyorum=)

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!