14 Ocak 2015 Çarşamba

Her Adımınızda Güzel Hissetmek İçin Ayakta Beklediğinize Değecek!


Güzelliğin baştan ayağa ayrılmaz bir bütün olduğunu düşünen hayatın her alanında aktif olan kadınların tercihi İngiltere’nin bir numaralı ayak bakım ürünü Scholl Velvet Smooth Express Pedi ile ayaklar da hak ettiği özen ve bakıma kavuşuyor.


                                

Ayaktaki sertleşmiş deriyi gidererek bir dokunuşta ayakları topuklarla birlikte bebeksi bir yumuşaklığa kavuşturan Scholl Velvet Smooth Express Pedi ile güzel ve bakımlı ayaklar dönemi başlıyor. Scholl Velvet Smooth Express Pedi mağaza önünde ürün için sırada bekleyenlerin yer aldığı “Ayaklarınıza Kapanacaklar” ilanı ile dikkat çekmişti.

Scholl Velvet Smooth Express Pedi sayesinde ayaklar hiç olmadıkları kadar bakımlı ve güzel!
Yüz ve vücut bakımını önemseyen, yüzüne, gözlerine, ellerine, kollarına hatta dirseklerine bile bakım yapan kadınların ayakları da Scholl Velvet Smooth Express Pedi elektronik ayak törpüsü ile kısa sürede ve kolaylıkla yumuşacık bir güzelliğe kavuşuyor. Kadınların vazgeçilmez bakım ürünü haline gelecek Scholl Velvet Smooth için bir kaç dakika ayırmak yeterli. Bakımına özen gösteren kadınların bile ihmal ettiği ayakları için en yeni ve etkili güzellik bakım ürünü Scholl Velvet Smooth Express Pedi, 360 derece dönebilen özel geliştirilmiş silindir başlığı sayesinde sertleşmiş derileri bir dokunuşta temizleyerek ayaklara kadifemsi bir yumuşaklık sağlıyor. Evde uygulanacak bir kaç dakikalık bakımla hayalini kurduğunuz kadife yumuşaklığındaki ayaklara Scholl Velvet Smooth Express Pedi ile kolaylıkla sahip olacaksınız.

*Basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi sen de fikrini söyle!