18 Haziran 2021 Cuma

Dr Clinic Leke Karşıtı Güneş Kremi ve Dudak Bakım Kremi

 

Dr.Clinic Leke Karşıtı Güneş Kremini bugün detaylı anlatmak istiyorum. . 

İçinde vegan Hyalüronik asit ,kolajen ve sıkıştırılmış C Vitamini var. 50+Spf içeriyor.

Evden çıkmadan 20 dakika önce (2 parmak kuralı) tüm yüz ve boyun bölgenize uygulayabilirsiniz. Cildinizde herhangi bir yan etki yapmaz. Tam koruma için iki saatte bir yenilemeyi unutmayın.

Mineralli Güneş Kremini cildiniz emmez direk cildinize oturur ve güneş ışınını dışarı yansıtır. Bu sayede beyazlık bırakmaz cildiniz de ısı bırakmadığı için silvilce yapmaz sürümü oldukça yumuşak. Her cilt tipine uygun.Hassas ciltlerin de tercih edebileceği bir ürün. 

Güneş kremlerinde en korktuğum şey sivilce çıkarması. Çok şükür bu ürün herhangi bir sivilceye,irritasyona sebep olmadı.
Çoğu güneş koruyucu gibi ciltte beyazlık da bırakmadı. Yağlı ,yapış yapış his de vermedi. İyi bir şekilde nemlendirip içeriğindeki c vitamini sayesinde olsa gerek cildim daha canlı,parlak ve sağlıklı göründü kremi uygulayınca. O ışıltıyı sevdim. Hafif hoş bir kokusu var. Rahatsız edecek bir koku değil.

 Tabi sadece cildimizi değil dudaklarımızı da korumamız ve nemlendirmemiz gerek.Dr Clinic Dudak Bakım Kremi Spf 30 uva uvb ile güneşten korurken içindeki Vitamin E, jojoba ve lavanta yağı ile dudaklara nem veriyor. Mis gibi de lavanta kokuyor. 

Bu güneş kremini, lip balmı ve diğer Dr Clinic ürünlerini Trendyolda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi sen de fikrini söyle!