13 Mayıs 2018 Pazar

Nisan Ayı Alisverislerim


Yakından takip edenler bilirler tayin , taşınma vs derken düzenim bozuldu. Daha öncesinde her ay düzenli olarak alışverişlerimi ve bitenlerimi yazardim. Birkaç aydır yazamiyorum. Bu yazıyla geri dönüyorum aylık rutinime.


Son alışverişim karışık marketlerden alindi. Deodorantlar ve domestos Migros indiriminden alindi. Pantenin yeni çıkan misel sampuanini ve Head and Shoulders yağlanma kontrol sampuanini merak ettiğim için aldim. Urban Care peeling şampuan iri deniz tuzları içeriyor. Bu ürünün yazısını mutlaka yazmam gerekir. 


Temizliksever'in önerisiyle aldığım iki ürün Rossmann'dan. Domol marka çamaşır mendili. Çamaşırları yıkarken kıyafetlerin renginin birbirine geçmesini önlüyor.  Muadillerine göre fiyatı çok uygun ve içinde daha fazla var. Domol wc klozet köpüğünü ise özellikle klozet kıvrımlarında iyi temizlik sağladığı ve sprey formda olduğu için tercih ettim.


Rival de Loop asansörlü göz ve dudak kalemleri Rossmann'dan. Fiyatları da uygun. 


Cosmohome sitesinden aldığım meşhur the Pink Ellys far paleti. Almasam gözüm açık giderdi. 


Urban Care Peeling Şampuanlara hastayim. Artık billyorsunuz. Nivea deodorantları da merakımdan aldim.




Lensmarket alışverişim. Gözümde astigmat çıkınca torik lens aldım. Iki kutu lens alana lens solusyonu hediye.


Son alışverişlerim boyleydi. Yorumlarınızı eksik etmeyin. Sevgiler.


2 yorum:

  1. Dudak kalemlerini depolamışsın resmen Zehra :) Far paletinin renkleri çok hoşuma gidiyor benim de, ama elimdeki benzer tonlar nedeniyle almıyorum. Güle güle kullan hepsini, çok sevgiler!

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!