15 Eylül 2017 Cuma

Sonbahar Alışverişlerim


Sonbahar alışverişleriyle herkese merhaba.Pretty by Flormar markası ilk çıktığından beri aklımdaydı.Gratislerde denk gelemeyince online nerede bulabilirim diye baktım.Bir tek Cosmohome 'da buldum.Sipariş verdim .Sorunsuz geldi. Bazılarını instagram üzerinden yapacağım çekiliş için ayırdım.Diğerlerini kendim kullanacağım.



Procsin indiriminden diş macunu,yüz temizleme sütü,beyazlatıcı soyulabilir maske sipariş etmiştim.Procsin hızla büyüyen bir marka.Şans vermek lazım diye düşünüyorum.

Flormar Stylematic Eyeliner ve cımbız ise Trendyol'dan Flormar butiginden.

Mavi dantel sepet English Home'dan.Çok beğenince beyazını da aldım.Bir de English Home 'dan iki tane pike aldım.Çeyize attım.


Yine bir Cosmohome alışverişi.Alix Avien Slim Matte Rujları çok merak ediyordum.İyi ki almışım.Maskara da çok başarılı. Maskaradan ve rujların en efsane rengi Rosewood'tan birer tane daha alıp instagramda çekiliş yaptım.Çoktan kazanana ulaştı bile.

Superga'larımı Trendyol'dan sipariş ettim.

Üç küpeyi de Trendyol'dan Pelin Giydiren butiginden sipariş ettim.Hepsini çok beğendim.



Accessorize ganimeti.


Batiste Blush ve Cherry yine Trendyol'dan.Original'in yerini tutmasalar da yokluğunda iş görüyorlar.


Bunların dışında kıyafet alışverişlerim oldu.

Geçen ay neler almışım bakmak isterseniz de buraya bakabilirsiniz.



5 yorum:

  1. hepsi de çok güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. hepsini iyi günlerde kullan cnm:) flormarın pretty serisinden aldıklarının rengine bayıldım, batiste ise kullanmıştım ama ben mi beceremedim neden bilmem bir işe yaramadı bende memnun kalmadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim😊
      İnstagramda daha ayrintili fotoğrafları var ürünlerin. Burada toplu halde oldukları için çok belli değil. Batiste kuru sampuanlarin en iyisi ama çeşitleri içinde de en iyisi bence original ve wild 👍

      Sil
  3. ne güzel şeyler almışsın güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!