6 Eylül 2017 Çarşamba

Bitenler #58


Her ayın bitenlerini o ayın sonunda yazarım.Gelenek gibi bir şey oldu artık bu.Ama internet problemi olduğundan Ağustos ayının bitenlerini Ağustos sonunda yazamadım.Bir hafta gecikmeyle ancak kaleme alıyorum.Bakalım Ağustos ayında neler bitmiş:

*Opti-free Express Lens Solüsyonu: Memnunum.Yedeği var.


*Batiste Kuru Şampuan: Bence Batiste'lerin en iyi çeşidi Original.
Diğer çeşitlerini de denedim ama en iyisi bu ve Wild.

*Yves Rocher Vanilyalı Duş Jeli:Bu bitirdiğim ikinci büyük boy Yves Rocher Vanilyalı Duş Jeli.750ml olduğu için çabuk bitmedi.Kokusuna,yoğunluğuna aşığım.Ama yenisini almayacağım.Elimde çok fazla duş jeli var. Çoğu da Yves Rocher markasından.Bu markanın duş jellerine karşı koyamıyorum.


*Hametan Krem: Eczanelerde satılan bu merhem cilt yanıklarında,tahrişlerde ve pişiklerde kullanılıyor.Ben bacaklarım pişik olunca hemen bunu sürüyorum.Bir de dudaklarımı nemlendirmek için kullanıyorum.Güneş yanığınız varsa da çok iyi geliyor.

*Pantene Durulanan Saç Köpük Kremi: Saçı ağırlaştırmadan,hacimsizleştirmeden nemlendiriyor.Çok beğendim.Çok yoğun bir nemlendirme sağlamıyor ama günlük yeterli geldi bana.Tekrar alacağım.

*Garnier Mineral Sprey Deodorant: Garnier deodorantları kokuyu önlemede başarılı.Ancak içinde alimünyum var.Buna rağmen koruyor diye kullanıyorum.


*Signal White Now Gold Diş Macunu:Etkisini sevdim ama dişlerimi fırçalarken her yerin mavi olmasını sevmedim.

*İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Diş Macunu:Kullandığım en iyi diş macunlarından biriydi.Dişteki lekeleri çıkarmada çok başarılı.İlk kullanımda bile farkı görüyorsunuz.Hassasiyet oluşturmaması,ferah bir nefes sağlaması,beyazlatma konusunda vaatlerini başarıyla yerine getirmesi sayesinde favorilerim arasına girmeyi başardı.Elimdeki macunlar azalınca tekrar alacağım.

*Splat Yeşil Çaylı Diş Macunu:Splat ürünlerini seviyorum.Yşilçaylı bu diş macunu da güzel ama markanın White Plus ve Blackwood diş macununu daha başarılı buluyorum.

*Capicade Kepek Karşıtı Şampuan:Tek kullanımlık olduğu için pek yorumum yok.Bu tarz ürünleri yorumlamak için belli bir süre kullanmak gerekiyor ama ilk izlenimim olumlu oldu.


Ağustos ayı bitenlerim böyleydi. Bir önceki bitenler yazımı okumak için tık tık.

4 yorum:

  1. çok güzel deodorant konusunda niveanın mavi cam şişede alüminyumsuz deodorantını çok seviyorum harika bir şey bence onu dene :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu kullanmadim hic. Onu da deneyeyim bir ara.😊

      Sil
  2. Pantene köpük krem bende de var ama daha kullanmaya sıra gelmedi; aslında saçlarım bu ara çok kurudu; bir şans vereyim kendisine. Yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene Basakcim hic agirlik yapmiyor çok hafif.
      Çok teşekkür ederim. Sevgiler 😊

      Sil

Hadi sen de fikrini söyle!