31 Mayıs 2017 Çarşamba

Mayıs Ayı Alışverişleri


Mayıs ayı doğum günü ayım.Yves Rocher'da doğum günü ayı boyunca 4 al 2 öde ya da 2 al 1 öde kampanyası artı bir hediye avantajı oluyor.Ben hakkımı 2 al 1 ödeden yana kullandım ve kokusuna hayran olduğum Monoi edt'den aldım.1 fiyatına iki ürün aldım. Yani kampanyayla 64.90a iki tane almış oldum.Lotus duş jelini de doğum günü hediyesi verdiler.



Bu büyük fiyonklu/papyonlu babetlerden bir türlü bulamıyordum.Sürekli stoklarda numaramın olmadığını görüyordum.En son şansıma hem de indirimli buldum ve Trendyol'dan hemen sipariş verdim.Bej rengini de tabasını da çok sevdim.Her an başka renklerini de alabilirim. Papyonlu babetlerin adedi 30 tl,Sağ alttaki bej babet 50 tl.Hepsi Bambi
.

Bir başka Trendyol alışverişim.Bu kez terlik aldım.Bakır rengi simli olan (60tl) Soho ,Shoesize butiğinden,platin renkli olan(70tl) Bambi butiğinden.


Yine bir Trendyol alışverişi.Note kozmetik ürünlerini stoklarda bulamıyorum genellikle.Bulmuşken istediğim her şeyi sipariş ettim. Note likit mat ruj 15tl,Note hacim veren maskara 15tl,Note smokey eyes göz kalemi 11.50tl,Deborah Exraeyepencil 17.50tl,Deborah Siyah Kajal Eyeliner 19.90tl.Kajaldan iki tane aldım.Bunların içinde bir tek  Note Cosmetics Smokey Eyes Göz Kalemini daha önce kullandım.Diğerlerini ilk kez deneyeceğim.


A101'e makyaj organizeri almak için gittiğimde bulamamıştım.Flamingolu saklama kapları ve kavanozlar ilgimi çekti.İş yerine bir şeyler götürmek için iyi olur dedim,birkaç parça aldım.


Bu sneaker'ları Trendyol'dan Soho butiğinden 60 tl'ye aldım.İtiraf etmeliyim ki Rosegold detayına bayıldım.Ancak ilk giyişimde ayaklarımın arkasına vurdu ve yara yaptı.Giydiğim için iade de yapamıyorum.Instagramda tavsiye istedim ve verilen tavsiyeleri uygulayacağım.Bakalım işe yarayacak mı.


Gratis anneler günü indirimi alışverişimde gereksiz bir şey almadım.Batiste 22 küsür,Inecto saç kremi 7 küsür , tokalar adedi 2.75ti.Garnier Mineral Sprey Deodorantı Migros'tan yüzde 50 indirimle 6 küsüre aldım.Baya uygun bir alışveriş oldu.


Ombrelerim turunculaşmasın diye mor şampuan araştırması yaptım.En uygun n11'deydi ama güvenemedim.Şahıslardan almaktansa firmalar önceliğim.Bayadır instagramda takip ettiğim tahta tarak sitesi aklıma geldi ve oradan sipariş ettim.Kargo ücreti ile beraber 59.75 TL tuttu.Sorunsuz geldi.

Avon Incandessence parfümü (sarı olanı) çok seviyorum.Incandessence Glow 'u da merak ettiğim için aldım.Ve sevdim.Fotografta yok ama maskara ile beraber set halinde satılıyor bu katalogta.İkisi birlikte 39.90TL.

Ve son olarak kurşun rengi Bambi loafer'larım Trendyol'dan.Hem de indirimli 29.90TL.Çok beğendim.



Mayıs ayında aldıklarım böyleydi.Geçen ay neler almışım bakmak isterseniz tık tık.

16 yorum:

  1. taba renkli fiyonklu babete bayıldım.. monoi parfüm ise yaz için harika bir seçim olmuş güle güle kullan hepsini :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim İremcim :)
      Ben de aldıklarımın hepsini çok beğendim.Bir tek beyaz sneaker ayağıma vurduğu için ondan memnun kalmadım.

      Sil
  2. Ayakkabı ayı olmuş bu ay :) O fiyonklu loaferlardan geçen sene ben de Justbow sitesinden almıştım, kırmızı rengini. Bayılarak giyiyorum, çok şık duruyor gerçekten. Senin aldığın renkler de çok kullanışlı, hatta tabasına bakayım hala var mı diye ^_^ Monoi EDT de bir başka bayıldığım parfüm! Kokusu misss!!! Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Başakçım :) Bu ay terlik,ayakkabı konusunu abarttım.
      Son zamanlarda ayakkabılara aşırı tutkum oluştu.
      Justbow'un da ayakkabıları güzel.

      Monoi edt tam bir yaz kokusu.Deniz,kum,güneş üçlüsünü hatırlatıyor bana.
      Çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. uygun fiyatlı ve çok güzel bir alışveriş olmuş güle güle kullan. o büyük fiyonklu ayakkabılardan ben de kullanıyorum hem kombinlerde çok tatlı duruyor hem de çok rahatlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım uygun fiyatlı bir alışveriş oldu benim için.Teşekkür ederim.Ayakkabıları çok sevdim.Çok şirin duruyorlar.

      Sil
  4. hepsi de çok güzel güle güle kullan canım ayakkabılar rahat mı peki?

    YanıtlaSil
  5. Terliklere bayıldım aslında aldıklarının hepsi birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  6. Tatlım güle güle kullan hepsini. Bütün aldıklarını çok beğendim. Yves Rocher edt'yi çok merak ettim bir ara gidip kokusuna bakacağım mutlaka.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Monoi edt çok güzel bir koku.Mutlaka dene canım.

      Sil
  7. Ayakkabıların ve terlıklerine bayıldım! Güle güle kullan <3

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!