26 Mayıs 2017 Cuma

Bitenler #55


Mayıs ayı bitenleriyle herkese merhaba.Bu ay yine bitenlerim dolu dolu.Tek tek bakalım:

* Rimmel London Scandaleyes Jel Eyeliner: Instagramda takipçilerimin önerisiyle almıştım bu eyelinerı.Ancak aldığımda yapısı kupkuruydu.Fırçaya bile gelmedi o kadar kuru.Tabi ki kullanamadım.Maybelline, jel eyeliner konusunda on numara.Kürkçü dükkanı gibi ona geri döndüm,kıymetini bilemedim dedim.Maceraya gerek yok öyle değil mi?


* Note Intense Look Eyeliner: Gerek simsiyah oluşuyla gerek kalıcılığıyla çok sevdiğim bir eyeliner.Asansörlü olması bir diğer artısı.Avon'un Glimmersticklerine benziyor ama onlara göre daha iyi renk veriyor bence.Bulduğum gibi tekrar alacağım.

* Gosh Smokey Eyes Göz Kalemi: Yine simsiyah bir göz kalemi.Ancak smokey eyes makyajı için çok uygun olduğunu düşünmüyorum.Daha çok jel eyeliner gibi sabitleniyor ve dağıtması güç oluyor.Kalıcılığı ,renk verişi çok iyi olsa da kalemin yarısına geldikten sonra içinin kırık olduğunu fark ettim.İç kısmı sürekli çıkıp düşüyor ,yeniden açıyorsunuz yine aynı.Sil baştan.Bu yüzden tekrar almayacağım.Anlayacağınız kalemin yarısına gelene kadarki fikirlerimle sonraki fikirlerim tam tersi.

* Note Smokey Eyes Göz Kalemi: Kömür karası ,yumuşak sürümlü,harika bir göz kalemi.Yenisini aldım bile.Bu serinin Copper rengini de gördüğüm yerde alacağım.


* Avalon Organics Biyotinli Şampuan:Organik içerikli her şampuan gibi bu şampuanı kullanırken de saç kremine,maskesine ihtiyaç duydum.Daha doğrusu ihtiyacım arttı çünkü bu şampuan saçları biraz kurutabiliyor. Her ne kadar uçları ve gövdeyi kurutsa da dip kısımlarında kuruluk yaşamadım.Benim saçımın yapısından dolayı olabilir.Saç derisini uyarması ve daha hızlı uzaması için şampuanın içinde biberiye kullanılmış.Zaten şampuan buram buram bitki kokuyor.Saç uzatmada en etkili içerik biyotini de unutmamalı.Biyotin ve biberiyeli bu şampuan bence saçın daha hızlı uzamasında etkili oluyor ama saç kalınlaştırma ,dolgunluk,ekstra hacim etkisini ben göremedim.

* Ogx Niasin ve Kafein İçeren Şampuan: Tüp mide ameliyatımın özellikle 4.ayından sonra aşırı saç dökülmesi yaşamıştım.Tetkikler yatırıp gerekli ilaçları kullandım ve bu şampuana başladım.Saç dökülmemde ciddi bir azalma oldu Ancak tedavim mi şampuan mı etkili oldu yoksa her ikisi mi bilemiyorum. Bu şampuandan bir kutu daha var stoklarımda.Yakında onu da açacağım.


* Inecto Saç Bakım Maskesi: Gratis'e özel ve Gratis'e yeni gelen markalardan Inecto.Yüzde 90'ının organik içeriklerden oluştuğu yazıyor.Mis gibi hindistan cevizi kokuyor.Saçımda çok bekletmeden kullandım.Etkisi güzel ama saçınız işlem görmüşse yeterli gelmeyebilir.Saç bakım yağı,serum ile desteklenebilir.

* Batiste Kuru Şampuan - Original: En en sevdiğim Batiste çeşidi.XXL Volume faciasından sonra ilaç gibi geldi.Son indirimde Original bulamadım,Blush buldum,onu aldım.O da güzel.

* Bio True Lens Solüsyonu: Yıllardır vazgeçilmezim.


* Ariel 3in1 Deterjan: Renkliler için jel kapsül.Çok pratik.Çamaşırların arasına bir tane kapsül at ,makineyi çalıştır.İşte bu kadar.Sıvı deterjanlara göre daha ekonomik bence.Uzun süre gidiyor.Renkleri soldurmuyor.Benim aşırı kirli ,lekeli kıyafetlerim olmadığı için o tarz çamaşırlarda performansı nasıl olur bilmiyorum ama benim için yeterli geliyor.Çokça stoklu bende.

* Sleepy Islak Havlular:Kokuları güzel.Ekonomik.Ama ıslak havlularda Komilinin yeri bende ayrı.


Mayıs ayı bitenlerim bu kadardı. Bir önceki bitenler yazımı okumak için tık tık.

4 yorum:

  1. Jel eyeliner konusunda maybelline benim gözümden akıyor sanırım benimle alakalı çünkü genelde herkes memnun. Ben de loreali çok başarılı buluyorum jel eyeliner olarak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline jel eyeliner'da akma sorunu yaşamıyorum ben.Loreal jel eyelinerın methini çok duydum,aldım da ama henüz açmadım.

      Sil
  2. Bote un kalemini ben de merak ediyorum. Organix şampuanları da. Çok faydalı bir paylaşım olmuş. Sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. Ben de Maybelline jel eyelinerları çoks eviyorum; fakat favorim kesinlikle Bobbi Brown! Maybelline kururken, Bobbi 3 seneyi çok rahat çıkarıyor kesinlikle (yaşanmış hikaye :) ) Sleepy bizim favori ıslak mendilimiz bu arada; beyaz sabun kokusunu seviyorsan Hamam çeşidini feci tavsiye ederim! Yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!