15 Nisan 2017 Cumartesi

W7 Absolute Lashes ve Benefit They're Real Karsilastirmasi


W7 absolute lashes maskara benefit they're real maskaraya muadil olarak gösteriliyor. Hazir elimde iki urun de varken bir kiyaslama yazisi yazayim dedim.



Sağdaki Benefit they're real maskara.Soldaki w7 Absolute Lashes maskara. Fotoğraftan da anlaşılabileceği gibi w7'nin fircasi they're real'a gore daha ince ve alt kirpiklerimi belirginleştirmek için kullandigim uç kisim benefitte daha ayrintili. Uygulama olarak ikisi de kirpiklerimi tek tek ayiriyor,uzatiyor.Ancak hacim ve dolgun gösterme konusunda they're real önde gidiyor. Muadil olarak gösterilen iki urun evet benziyor ama çoğu yönden w7 benefite ulasamiyor. Yine de günlük olarak w7 bana yeterli gelir.Fiyat olarak düşünürsek ikisi kiyas bile kabul etmez . Özetle hacim olarak çok yuksek beklentileriniz yoksa w7 işinizi görür.



8 yorum:

  1. Maskara'da çok sıkıntılı kirpigim olmadığı için pahalı ürünler kullanmayı pek tercih etmiyorum. 6 ayda ne ürünü bitirebiliyorum ne de tek ürünle idare edebiliyorum =) O nedenle w7 gibi uygun fiyatlı ürünler benim için revaçta oluyor. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Peki bir soru daha, W7'nin temizlenmesi nasıl? Benefit'i ben de çok seviyorum; ama herkes gibi zor temizlenmesinden şikayetçiyim :) Teşekkürler karşılaştırma için, harika oldu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. They're Real'a göre daha kolay Başakçım.
      Beğenmene sevindim :)

      Sil
  3. they're real ı pek sevmiyorum W7 yi deneyeceğim bakalım..

    YanıtlaSil
  4. Dupe gösterildiğini bilmiyordum. Aklında oldun

    YanıtlaSil
  5. Uygun fiyatli ürünler benim de tercihim. Sevgiler ��

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!