4 Mart 2017 Cumartesi

Bitenler #52


Şubat ayı bitenleriyle herkese merhaba!
Bu ay neler bitirmişim gelin tek tek bakalım:

* Maybelline Master Drama Kohl Liner: Bu ürünü ikinci bitirişim.Nedense ikisinin de akibeti aynı oldu.Tam olarak yarılandığında iç kısmı kalemden çıktı.Oysa ki kalemden çok memnundum.Simsiyah olmasını seviyordum.Ama tekrar almayacağım.Çünkü iki defadır içi çıkıp kullanılmaz hale geliyor.


* Avon Glimmerstick Diamonds Eyeliner Black Ice: İlk çıktığından beri bitmeden alıp yedeklediğim nadir kalemlerden Black Ice.Adında siyah geçse de simsiyah bir kalem değil,böyle duman rengi,füme desek daha doğru olur.İçinde gözü rahatsız etmeyen gümüş rengi ışıltılar var.Günlük makyajda rahatlıkla kullanılabilecek bir ürün.Kalıcılığını da ,fiyatının uygun olmasını da seviyorum.

* Nivea Sprey Deodorant Fresh Natural: Yaz kış çok terleyen biriyim.Her deodorant beni koruyamıyor malesef.Bu deodorant korudu ama tabi bi' Stress Protect değildi bana göre. Nivea Stress Protect gibi başarılı bir seriyi neden kaldırdı anlamış değilim.Onun kadar beni başarılı koruyan başka bir deodorant daha kullanmadım.

* Rexona Motion Sense Sprey Deodorant Linen Dry:Ortalama bir deodoranttı.


* Rebul Rose&Cassis Parfüm: Yasemin,amber,gül,orkide,çilek kokularının karışımı.Kozmela'dan almıştım.Uygun fiyatlı,hoş bir kokuydu.Aynı parfümün farklı bir çeşidi daha var evde.Bu yüzden tekrar almayacağım.
Rebul'ın yeşil çay kolonyasını merak ediyorum.Denk gelirsem onu alacağım.

*Yves Rocher Vanille Noire Parfüm: Kalıcılığı çok çok iyi olmasa da kokusu muazzam.Üç çeşit vanilyanın muhteşem birlikteliği.Yıllardır vazgeçilmezlerim arasında.


*Femfresh Intim Temizleyici: Genital bölge temizleyici kullanımı konusunda çeşitli fikirler var.Genital bölgenin doğal florasını bozduğunu iddaa edenler de var,tam tersini savunanlar da.Ben her zaman kullanılmadığı sürece zararlı olacağını düşünmüyorum.Femfresh'in aloe vera içeren bu temizleyicisini severek kullandım.Tekrar alabilirim.

*La Roche Posay Effactlar Yüz Temizleme Jeli:
Sabun içermeyen bu jel yağlı ve aynı zamanda hassas olan ciltleri kirden ve sebumdan arındırmak için üretilmiş.Özellikle akneye yatkın ciltlerin kullanımına uygun. Düzenli kullanımda akne ve sivilcelerin çıkmasını önlüyor.Ayrıntılı yazısı için tık tık.



* Bref Power Aktif Katı Klozet Blok: Denebunu kutumdan çıkmıştı.Klozet temizliğinde kullandım.Etkisini sevdim.Kokusu da ferah.Tekrar alabilirim.

* Dalin Çamaşır Yumuşatıcısı: Çok seviyorum.Stoklarımın sonuncusuydu.Denk gelirsem mutlaka alırım.


Bitenlerim bu şekildeydi.
Bir önceki bitenler yazımı okumak için tık tık.













6 yorum:

  1. avon glimmerstick en sevdiğim favori kalemlerim arasındadır.. bu ay indirim yoktu indirim olsun yeniden alacağım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Glimmerstickler geçen ay indirimdeydi İremcim.

      Sil
  2. Yves rocherin kokularını ben de çok seviyorum. Keşke daha kalıcı olsa

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!