24 Şubat 2017 Cuma

Denebunu Şubat Kutusu


Denebunu aylık olarak size uygun deneme ürünleri gönderen bir site.Kargo dahil her şey ücretsiz. Şubat ayı kutusu çok şık bir karton kutu içerisinde geldi. İçinden tam boy Nestle Lifita Ballı Halkalı Yulaf Gevreği, tek kullanımlık Bioderma h2O misel solüsyon ve yine tek yıkamalık Perwoll bakım&onarım deterjanı çıktı.
Bioderma ve Perwoll'un bu iki ürününü de daha önce kullandım. Buradan Bioderma Sensibio h2O Makyaj Temizleme Solüsyonu yazımı okuyabilirsiniz.Perwoll Bakım&Onarım Deterjanını kullandım.Ancak bu ürün için ne olumlu ne de olumsuz yorum yapamıyorum.Bu deterjan özellikle yünlüler için tüylenmeyi önlemeyi vaat ediyor.Bir kutu ile bu etkiyi görmek bana kalırsa mümkün değil.Düzenli kullanarak yorum yapmak mümkün olabilir.

Nestle Lifita Ballı Halkalı Yulaf Gevreğinin ismini duyunca çok şekerli,ağdalı olacağını düşünmüştüm ama öyle iç bayan bir gevrek değilmiş.Sevdim özetle.

6 yorum:

  1. Tahıl gevreğine bayıldım. Perwol içinse bir yıkamada vaad ettiğini görmem pek mümkün değil. Bioderma zaten en sevdiğim :)

    YanıtlaSil
  2. Bana da aynı ürünler geldi fakat o makyaj temizleyicisi hariç. Parfüm gelmediği için çok mutsuzum :(

    YanıtlaSil
  3. Bu kutuyu kaçırmışım :( Lifita'yı ben de denedim yakınlarda fena değilmiş.

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!