11 Ocak 2017 Çarşamba

Rastgele Ruj İncelemesi #1


Instagramda rujlarımdan rastgele dört beş tane seçip renkleri,yapıları hakkında yazıyorum genellikle.Bu eğlenceli yazı dizisini neden bloga taşımıyorum ki dedim ve ortaya bu yazı çıktı.

Ruj sepetime elimi attım ve 5 adet ruj seçtim rastgele.


Bunlar soldan sağa:
* Flormar Deluxe Cashmere Ruj DC36 Natural Rosewood
* Pastel Profashion Matte Lipstick 551 Soft Rose
* Carmina Exclusive Ruj 03
* Newmacy Matte Ruj 04
* Golden Rose Velvet Matte Ruj 03


Golden Rose Velvet Matte 03 numara ile başlarsak geçen senenin en çok ses getiren serisi Velvet Matte'ın en çok aranan renklerinden biriydi.Renginden dolayı hala çok satanlarda.Daha önce blogta 11,17,19,20 ve 10,26,27,03 numaraların inceleme yazısını yazmıştım. 03 numara ne çok sert ne de yağ gibi kayan bir yapıda.Orta sertlikte bir ruj.Rengi tam bir nude.Özellikle göz makyajına ağırlık verdiğimde elim bu ruja gidiyor.Kalıcılığı iyi sayılır.

Newmacy Matte Ruj 04 numara Newmacy henüz bu kadar popüler olmamışken bu seriden bir sürü renk almıştım.Diğer rujlarıma göre uygun fiyatlı olsalar da kalite olarak onlardan aşağı kalır yanları yok.Kalıcılıklarını beğeniyorum.Yapıları mat ama sert değil.04 numarayı renk olarak tanımlarsak canlı bir pembe diyebilirim.

Carmina Exclusive Ruj 03 numara Hunca Kozmetik'e ait bu rujun rengi tam bir nude.Rengini çok sevsem de yapısı benim için fazla yumuşak.Ben daha çok sert yapılı rujları seviyorum.Bu ruj bol nemlendirici özellikli çok da kalıcı olmayan bir ruj.

Pastel Profashion Matte Ruj 551 Soft Rose Pastel ne yapsa güzel oluyor diye boşuna demiyorum.Hem yapı bakımından hem renk bakımından bu seriyi çok seviyorum.Bu seriden bende bir de  Apricot ve Pure Love  var. Üçünü de severek kullanıyorum.Kalıcılıkları iyi.Soft Rose çok naif bir pembe.Çoğu makyaja uyum sağlıyor.

Flormar Deluxe Cashmere Ruj DC36 Natural Rosewood Deluxe Cashmere serisinin bence en güzel rengi.Yapı olarak mat ama Wet' n 'Wild Mega Last Rujlar gibi sert yapıda değil.Hatta kaşmir adının hakkını vererek yumuşacık olduğunu söyleyebilirim. Dudak kusurlarını çok belli ettiği için uygulamadan önce dudaklara peeling yapıp dudakları pürüzsüzleştirmek gerekiyor.Buradan üç rengin incelemesini okuyabilirsiniz.


Yukarıdan aşağıya:
* Flormar Deluxe Cashmere Ruj DC36 Natural Rosewood
* Pastel Profashion Matte Lipstick 551 Soft Rose
* Carmina Exclusive Ruj 03
* Newmacy Matte Ruj 04
* Golden Rose Velvet Matte Ruj 03



Rastgele ruj incelemesi serisini beğendiniz mi?
Devamı gelsin mi ne dersiniz?

10 yorum:

  1. Renkler gerçekten çok güzel tam sevdiğim tonlar

    YanıtlaSil
  2. Flormar ve New Macy renk olarak bana fazla parlak geliyor; fakat diğer üçü çok tatlı nude tonlar! Özellikle Golden Rose 03 bir harika! Güle güle kullan ve devamını da merakla bekliyorum tabii ki! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana nude tonlar çok yakışıyor Başakçım:)
      Devamını getireceğim bu serinin.Teşekkür ederim.Sevgiler.

      Sil
  3. devamını istiyoroum... sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. Kremsi yapıda yumuşak sürümlü rujları çok seviyorum <3 BANA göre alttan 2. hariç hepsi çok güzel tonlar o_O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen benim tam tersim yumuşak kremsi yapıdaki rujları seviyorsun.Carmina tam dediğin gibi.

      Sil
  5. Pastel Profashion Matte Lipstick 551 Soft Rose <3

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!