12 Ocak 2017 Perşembe

Ocak Ayında Neler Aldım?


Eskisi kadar çok alışveriş yapmamaya ,kendimi sınırlandırmaya çalışıyorum.En azından deniyorum canım. Ama gerçekten beğenmişsem almadan duramıyorum. Beshka online'da indirim olduğunu görünce bu simli sneaker'ları sipariş ettim.İndirimeydi.Kargoyla beraber 63-64 TL 'ye geldi.Çok ama çok beğendim.Sitenin hızına hayan kaldım.Sipariş verdiğim gün kargoya verdiler.Böyle hızlı çalışan siteleri seviyorum.


Bir diğer siparişim The Pink Ellys markasının likit mat rujları oldu.n11'de cosmohome mağazasında herhangi iki likit mat ruj 26.90TLidi.Daha yeni n11 sitesiyle ilgili hoş olmayan şeyler duymuşken açıkçası alışveriş yapmaya güvenemedim ama öğrendim ki n11 sitesinde bir sürü satıcı yani mağaza var ve birinin olumsuzluğu diğerini bağlamamalı.Bir de cosmohome güvenilir bir mağaza olduğu için siparişimi verdim.Kargo ücretsizdi ve rujlarım geldi.Bendeki renkler Bonny ve Candy.Candy efsane görünüyor.Denemek için sabırsızlanıyorum.


Ayakkabı görünce dayanamıyorsam suçum ne dedim ve Trendyol'dan Deripabuç butiğinden bu deri botları sipariş ettim.Kargoyla 103'e geliyor olması lazım. Çok rahat.Çok sevdim.

Bu arada geçen hafta emektar laptopum pert oldu.Bir daha da açılmadı.Mecbur yeni bir laptop aldım.Hem iş için hem blog için laptop benim için olmazsa olmaz.Bir önceki Toshibaydı.Bu sefer Asus aldık.Bakalım nasıl çıkacak.

Bunların dışında kıyafet alışverişlerine yöneldim bu aralar.Kozmetik almaktansa kıyafet alayım bari giyinirim diyorum.İyi yapıyorum dimi :)

11 yorum:

  1. Hepsi çok güzel, güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  2. simli sneaker süper güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim İremcim.Teşekkür ederim.

      Sil
  3. Ayakkabı konusunda yüzüm hiç gülmemiştir. Deneyerek aldığım ayakkabılar bile ayağımı vururken internetten almak benim için imkansız. Keyifle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de internetten kıyafet alamıyorum hiç.Üstümde güzel durmuyor.
      Teşekkür ederim.

      Sil
  4. Ay pırıltılı sneakerlara bayıldııım!!!!! Güle güle kullan hepsini!!! Rujları da çok merak ediyorum bu arada, yazısı gelir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simli sneakerlara ben de bayıldım.Karşı koyamadım.
      Çok teşekkür ederm Başakçım :)
      Rujların yazısını tabi yazarım.

      Sil
  5. hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!