26 Ocak 2017 Perşembe

Ocak Ayi Alışverişim #2

 Gratis genellikle her hafta sonu indirim yapiyor. Bu hafta sonu gittim ve daha önceki gidişlerimde bir turlu bulamadigim otaci elmali naneli sampuani bu sefer buldum. Fiyati 10.75 TL.
Fotoğraftaki diğer ikili argan yagli sac kremi. Bu markanin tüm ürünleri standart 5.90'a düşmüş. Argan yagli sac serumu da vardi ama ben sac kreminden iki tane almayi tercih ettim.



Lens alisverisi yapmanin vakti gelmişti. Fotoğraftakilerin yarisi benim yarisi yegenimin siparişi. Lensin bir kutusu 86 tl. İkili büyük boy solüsyon 40 TL. Kargo ücretsiz. İki kutu lens alimina bio true solüsyon bedava.Tümü 215.60tl tuttu. Optiklere ve diğer sitelere gore çok çok hesapli ve hizlilar. 6yildir başka bir yerden lens ve solüsyon alışverişi yapmiyorum.
Hm'ye gidip de elim bos hic ciktigimi hatirlamiyorum. İlla bir şey dikkatimi çekiyor,almadan duramiyorum. Pantolonlarini seviyorum. Stretch kot pantolonu 60 kusure aldim. Diğer aldiklarimin ise en pahalisi on TL . Kendime ne aldiysam renkli kozmetik olarak çekiliş i cin de aldim. Şuan instagramda çekilişim devam ediyor. Çekilişinde bir adet koyu yeşil kalem far, bir adet kopuk ruj ve bir adet koyu mor kalem far var.
Bu aralar saglikli alternatiflere takmis durumdayim. Gecen hafta bime nevbag markasinin ürünleri geldi. Hurma özü, karadut özü, keçi boynuzu özü. İçeriğinde seker,yapay seker,katki ve renklendirici olmadigi yaziyor üzerinde. Soğuk press yöntemiyle elde edilmiş yüzde yüz hurma/karadut/keçi boynuzu yaziyor. Diyetisyene danistim. Günde bir tatli kasigini geçmemek sartiyla tuketebilecegimi söyledi. Hangisini alcagima karar veremeyince ben de ucunu de aldim. Tanesi 7.90tl.
Meşhur Apitera Zen sadece eczanelerde ve migroslarda satiliyor normalde. Gecen hafta bime geldi.İçerisinde bal,propolis, zencefil,tarcin,karanfil,karabiber ve limon var. Tercihen çaylara katiliyor. Tam bir gripsavar. Tam hatirlamiyorum ama altili ya da yedili paket 5.90 di sanirim. Ben uç paket aldim.

Bunların dişinda bir de taki alışverişi yaptim. Doğal taslardan bileklikler,kupe falan aldim. 

16 yorum:

  1. otacının yeni şampuanları nasıl onları merak ediyorum güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok merak ederek aldım.Henüz kullanmadım.
      Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Elmalı naneli olan şampuanı merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. Hurma özünü merak ettim denk gelirsem alayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hurma özünün yüzde yüz olması,katkısız olması beni etkiledi.

      Sil
  4. vay ne değişik şeyler ilk kez görüyorum o hurma özünü felan faydalı olsun hepsi güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. Ay elmalı ve naneli şampuan nasıl Zehra? Deneyebildin mi? Kokusu muhteşemdir diye düşünüyorum. Apitera'yı düzenli kullanamasam da ben de seviyorum. Şifa olsun, Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha kullanmadım ama kıvamı yoğun geldi.
      Kullanınca yazarım yine.
      Apitera çok pratik bir şey hem de faydalı.
      Sağol canım.
      Ben de öptüm.

      Sil
  7. Şu ortacının Yen'i şampuanları çok ilgimi çekşyor. Bitsin bunlaedan alıp denemek istiyorum. Sen de güle güle kullan 😘

    YanıtlaSil
  8. Otacı şampuan yorumlarını dört gözle bekliyorum. Ben de markette denk gelip kokladım ve kokusunu çok beğendim ama pahalı veya ucuz ne şampuan denersem deneyeyim sonunda Elseve'e döndüğüm için cesaret edip alamıyorum.

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!