17 Ocak 2017 Salı

Bitenler #51


Ocak ayı bitenleriyle herkese merhaba!E Ocak daha bitmedi ,niye şimdiden bitenleri yazıyorsun derseniz yine tayinim çıktı ve önümüzdeki hafta ev taşıma gibi telaşlarım olacak.Şimdiden yazıp aradan çıkarayım dedim.
Bu ay neler bitmiş derseniz normalde kozmetik bitmiyor bende ama bu ay iki kozmetik bitirdim :)


* M Asam Magic Finish Sihirli Fondöten : Şuana kadar üç fondöten bitirdim.İlki Loreal True Match,ikincisi Deborah Milano Comfort Matte Fondöten ve üçüncüsü M Asam Magic Finish Fondöten.M Asamfondöten müthiş bir ürün.Kabında koyu renkte olan ürün cildime sürdüğümde ten rengime uyum sağlıyor ve kadifemsi bir bitişi var. Harika kelimesi az geliyor bu ürün için.Yenisi alındı bile.

* Benefit They're Real Maskara: Maskaraların şahı!Çok seviyorum.Verdiği hacim,kirpiklerimi tek tek ayırması muazzam.Ama deluxe boy olduğundan çabuk bitti.


* Batiste Kuru Şampuan Original: Bence Batiste kuru şampuanların en başarılı çeşidi. Sonrasında ise Wild favorim. Galiba iki tane yedeğim kaldı.İlk indirimde stoklamalıyım.

Buradan batiste kuru şampuan inceleme yazımı okuyabilirsiniz.


* Yumoş Extra Çamaşır Yumuşatıcısı Beyaz Gül:
* Yumoş Extra ÇamaşırYumuşatıcısı Hanımeli:
Gratis'te kasa arkası ürünlerde genellikle belli tutardaki alışverişlerde 5 tlye geliyor bu yumoşlar.Alıyorum ben de ama bayıldığım ürünler değil.Bingo'nun kokuları daha güzel bana göre.


* Dr. Beckman Renk Koruyucu Mendil: Normalde sarı gibi açık renkleri lacivert gibi koyu renklerle atmıyorum makineye renkleri karışır diye.Denebunu kutusundan çıkan tek kullanımlık mendili sarı,pembe,lacivert,yeşil kıyafetlerin arasına attım.Sonuç ya hüsran olacaktı ya da tam tersi.Sonuç ne mi oldu sarı kazağımı yeşil olarak göreceğimi umuyordum ki her şeyin rengi yerli yerindeydi.Sevdim ben bu renk koruyucu mendil işini.Alırım ben bundan.

* Bio True Solüsyon: Her daim demirbaşım.Renu ile Bio True'dan başka solüsyon kullanmaya cesaret edemem herhalde.Yenileri sipariş edildi bile.

*Persil Power Jel Sıvı Deterjan: Bu ürün de denebunu kutusundan çıktı .Tabi yarısı dökülmüş olarak geldiği için tek kullanımlık oldu.Yine de fikir edindim.Çamaşırlar temiz ve güzel kokulu çıktı makineden.Kokusu çok hoş.Yumuşatıcı kullanmaya bile gerek duymadım.Zaten kullansaydım yumuşatıcı kokusunu bastırırdı deterjanın kokusu.


Bitenlerim bu şekildeydi.
Bir önceki bitenler yazımı okumak için tık tık.

15 yorum:

  1. Persili genel olarak bende beğendim. Yumoslar eskisi gibi değil. Zaten full kimyasal yeni yumuşatıcılara yöneliyorum. M.asam fondoteni de merak ediyorum.
    Gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyafetlerim çok kirli olmuyor .Bu yüzden aşırı kirli kıyafetlerde Persil'in performansı nasıl olur bilemiyorum ama benim için yeterli.
      Yumoşlar olsa da olur olmasa da.
      M. Asam fondöten harika.

      Sil
  2. M.Asam fondöteni Watsons'a her gittiğimde inceliyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Memnun kaldıysan ben de bir şans verebilirim sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle gözüm kapalı önerebileceğim bir ürün.senguzelsin.com'da mini boyları da satılıyor.Oraya da bakabilirsin.Kendi sitesi markanın.

      Sil
  3. Şu M.Asam fondöteni çok merak ediyorum ama bir türlü almaya cesaret edemedim. Elimde de çok ürün var, bakalım ne zaman alacağım? They're Real'ı ben de çok seviyorum, sevmeyeni de var ama bence de harika bir rimel. Persil deterejan bana da dökülmüş olarak geldi ne yazık ki. Benim zaten kullandığım bir üründü. Yalnız coldy enzyme yazmasına karşın leke çıkarma performansını beğenmedim. Mendillerdense ben de almaya devam etmeyi düşünüyorum.
    Tayinin hayırlı olsun, kolaylıklar diliyorum taşınma işlerinde :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senguzelsin stesinde minik boyları var.Onlardan satın alıp deneyebilirsin Başakçım.
      They're Real bence çok başarılı.
      Demek Persil herkese dökülmüş vaziyette gitmiş.
      Benim kıyafetlerim pek kirli olmuyor.Leke çıkarma konusunda senin gibibebeği,çocuğu olan birinin yorumları daha gerçekçi olur benim için.Malum onların kıyafetleri bize göre daha lekeli oluyor.
      Mendili sevdim.Sarı kazak yeşillenirse diye korktum ama çok şükür bir şey olmadı.
      Çok teşekkür ederim :) Sevgiler.

      Sil
  4. Zehracım senin bitenler yazılarını okumayı çok seviyorum. :) M. Asam fondeteni merkeze gider gitmez alıcam. :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ne güzel.çok sevindim sen böyle deyince :)

      Sil
  5. o M.Asam fondötene bayılıyorum ben ondan 2 tane bitirdim 3. sü de stokta duruyor :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya İrem sen benden beter çıktın demek ama haklı değil miyim çok güzel değil mi :)

      Sil
  6. masam fondöten gerçekten çok hoş :)

    YanıtlaSil
  7. Gelsin yeniler artık bende üşenmeyip yazmalıyım :)

    YanıtlaSil
  8. Yumuşatıcı aşkı migros da bu konuda başarılı öneririm

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!