10 Kasım 2016 Perşembe

Ürün İncelemesi:Bee Beauty Böğürtlenli Saç Kremi


Bee Beauty markası Gratis'e özel markalardan biri.Özellikle peeling ve duş jelleri ile tanınan marka yakın zamanda cilt bakım ürünleri,parfüm ve saç bakım ürünlerini de satışa sundu. Saç bakım ürünleri olarak ahududulu ve böğürtlenli olmak üzere iki seri geldi Gratislere.Ahududulu olan normal saçlar için.Böğürtlenli olan kuru saçlar için.Benim saç bakım ürünlerine ilgim malum. Hemen saç uçlarım için böğürtlenli saç kreminden aldım.


Saçlarımın dipleri yağlı,uçları aşırı kuru tipte.Hal böyle olunca uçlarına ve boylarına sürekli bakım yapmak durumundayım.Ne yalan söyleyeyim Bee Beauty Böğürtlenli Saç Kremini alırken çok fazla bir şey beklemeden aldım. Ama beni şaşırttı.

Öncelikle kıvamını çok beğendim.Saç kremi gibi değil de daha yoğun ve tok.Saç maskesi kıvamında. Böyle yoğun kıvamlı kremleri,maskeleri çok seviyorum.

İkinci olarak kokusu çok güzel.Meyveli yoğurt gibi kokuyor.

Sülfat ve paraben içermemesi,ölü deniz mineralleri içermesi, saçımı yumuşatması,ağırlaştırmaması (ki bu benim için çok önemli) ürünü sevmemdeki diğer etkenler.

Ürünü eleştirdiğim tek nokta ağız kısmı. Ağız kısmı basmalı olsaymış çok iyi olurmuş.

Yine de sevdim mi bu ürünü? Evet,fazlasıyla.

14 yorum:

  1. Zehra'cım, ben de geçen Gratis'te gördüm ve içeriklerini de beğendim aslında. Aklımda olsun ilerisi içn, güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerikleri temiz Başakçım.Şans verebilirsin bence.

      Sil
  2. KOKUSU NASIL Kİ? BEN BÖĞÜRTLEN KOKUSUNA BAYILIRIM, ÖYLE KOKUYOR MU?

    YanıtlaSil
  3. yoğun bir ürünse bende sevebilirim, denemek lazım... sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Bu markayı hep görüyorum ama hiç şans vermedim:) merak ettim doğrusu :)

    https://makyajderyasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Artık markayla tanısmanın vakti geldiii bakıcam <3

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan.Daha önce dikkatimi çekmemişti.İlk fırsatta incelemek istiyorum ♥

    YanıtlaSil
  7. İyi akşamlar Zehra hanım, bitenler yazınızı okurken bee beauty'nin kremi için tıklanır linkten bu ürün hakkında yorumlarınızı okudum. Ben de bu markanın şampuanını kullanıyordum. Normalde içeriğe çok dikkat eden biriyim. İçeriği gerçekten temiz gibi duruyor. Ama gözümden kaçan ölü deniz mineralleri ibaresini -dead sea mineral- internette araştırdım. Ve ölü deniz minerallerinin Lut golünden elde edildiğini ve bu gölün Kur'an-ı Kerim'de geçen Lut kavminin helak edildiği yer olduğunu öğrendim. Mineralli göl olarak adlandırdıkları yerden şimdilerde yapılan araştırmalarda katran gibi kimyasalların çıktığı gözleniyor. Ve bu gölden çıkan tuzun birçok kozmetik markasının kullandığı gerçeği de var ne yazık ki. Ben bilgilendirmek, fikir vermek istedim sadece. Siz de araştırarak bulabilirsiniz elbette. Nice seneler ��

    YanıtlaSil
  8. Merhaba bitkisel şampuanlarin çoğu aşırı pahali olduğu için ben bu şampuan a pek guvenememiatım. Ama şimdi deneyeceğim. 😊 hersey o kadar pahalı ki saç bakım ürünlerinde insan fiyati uygun bişe görünce acaba kötü mü diye şüpheye düşüyor

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!