7 Ekim 2016 Cuma

Uygun Fiyatlı Favori Göz Makyaj Ürünlerim


Bu aralar elimin en çok gittiği göz makyajı ürünlerini size anlatmak istiyorum. Bu ürünler hem pratikler hem de kalıcılar.Ayrıca gri,siyah tonlarında olduğu için çoğu kıyafete uyum sağlıyorlar.

Bahsetmek istediğim ilk ürün Rimmel London Magnif'eyes Kalem Far Back to Blacks: Watsons mağazalarında satılan bu ürün çift taraflı.Bir tarafı siyah sivri uçluyken diğer tarafı ışıltılı koyu gri kalem far şeklinde.
Pigmentasyonu çok iyi.Kalıcılığı gayet iyi.Asansörlü mekanizmasıyla kullanımı çok rahat,son derece pratik.Fiyatı 16 TL civarı.İndirimlerde daha uyguna almak mümkün.

İkinci ürün The Balm Batter Up Kalem Far Night Game: Gratislere yeni gelen bir ürün(Bir iki ay ancak oldu.) Asansörlü mekanizmasıyla kullanımı çok rahat. Rengi için tam olarak ışıltılı bir siyah diyebilirim. Geç kalktığımda işe geç kalmamak için makyaj yapmaya vaktim olmadığında hemen bu kalem farı sürüyorum gözümün üstüne.Makyaj yapmamış ya da hasta gibi solgun görünmemiş oluyorum.Bu yüzden bu kalem far benim kurtarıcım.Buradan detaylı incelemesini okuyabilirsiniz.

Üçüncü ürün Maybelline Jel Eyeliner: Çok ama çok sevdiğim bir ürün.Kalıcılığı,renk verişi,fiyatı,her şeyiyle harika.Ayrıntılı yazısı burada.

H&M Eye Color To Go Kalem Far Paparazzi : H&M'nin Color To Go Kalem Farları oldukça başarılı.Renk verişleri,kalıcılıkları,fiyatları ideal.Paparazzi ışıltılı siyah bir far.Tek sıkıntısı asansörlü olmaması,kalemle açılabilir olması.Yine de bu benim için sorun teşkil etmiyor çünkü kalem far gerçekten başarılı.Fiyatı 13.90 diye hatırlıyorum.

Note Cosmetics Intense Eyeliner Pen: Bu kalemin simsiyah olmasını seviyorum.Asansörlü mekanizmasıyla Avon Glimmersticklere benziyor ama onlara göre yapısı daha yumuşak,daha kolay sürülebilir yapıda.Kalıcılığı gayet iyi.

İşte benim en sevdiğim göz grubu ürünlerim bunlardı.Hepsinin ortak özelliği pratik ve kalıcı olmaları. Zira sabah benim için vakit çok önemli.İşe yetişmek için uykumdan feragat etmediğimde elim pratik ürünlere gidiyor.Bir de gün boyu kalıyorlarsa benim için tamamdır.

17 yorum:

  1. Rimmel London Magnif'eyes Kalem Far Back to Blacks' a bakmam lazım... sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bak derim.Diğer renklerini bulursam ben onlardan da alacağım.

      Sil
  2. Note kullanmıştım ama pahalı gelmişti biraz. Uzun zamandır maybelline kullanıyorum eyelinerda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Note Intense Look Kalemin indirimsiz fiyatı 15.90TL.Ara ara indirimler oluyor.Daha uyguna yakalamak mümkün oluyor o zaman.

      Sil
    2. Eyeliner pan de gözüm varrrrrr <3

      Sil
  3. Çok pratik ürünler hakikaten güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  4. Note ve The Balm denenecekler arasında. Güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  5. Maybelline eyeliner benim de favorilerimden =)

    YanıtlaSil
  6. Maybelline jel eyeliner gayet güzel bir ürün, bende sabahları genelde onu kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Bahsettiğin bütün ürünlerin performansını ben de çok seviyorum :) Fakat renk tercihim genelde kahve-şampaya-toprak tonlarından oluşuyor ^_^ Sevgiler!

    YanıtlaSil
  8. kalem farları eyeliner olarakmı kullanıyosunuz

    YanıtlaSil
  9. Kullanıyorum ve güzel hepsi. Teşekkürler

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!