15 Ağustos 2016 Pazartesi

Son Alışverişler (Trendyol ve Avon)


Alışveriş yaptıkça sıcağı sıcağına paylaşmayı seviyorum.Fikir oluyor.Bugün gelen kargom Trendyol Kitap butiğinden yaptığım kitap alışverişim. Yeğenlerimin davranışlarını daha iyi anlamak için pedagog tarafından önerilen Çocuğunuza Sınır Koyma serisinin 1. ve 2. kitaplarını aldık. Tanesi 11 TL. Yine 3 yaşındaki yeğenim için Zıt Kavramlar kitabını aldık.Büyük - küçük, sıcak - soğuk, boş-dolu gibi kavramları resimlerle anlatmış.10 TL.

Kendime de Eşekarısı Fabrikası'nı aldım.Güzel olduğunu duymuştum.11 TL.
Trendyol'dan sürekli alışveriş yapıyorum ama ilk kez kitap sipariş verdim ve çok memnun kaldım.Her bir kitap ambalajlanmış,sarınmış halde geldi.
Dolayısıyla hiçbir hasar yoktu kitaplarda.


Yine Trendyol'dan Marjin butiğinden kış için bu botu aldım ama ne beğendim ne beğenmedim.Altları fazla tırtıklı ve kaba geldi.Kullansam mı iade mi yapsam bilemedim. Yaşıma da uygun değil gibi.Daha genç işi sanki.Fiyatı uygun 48TL'ye geldi.


Avon siparişim.Absolute parfüm tek kelimeyle müthiş.İyi ki almışım dedim.Ama aynı şeyi kalem rujlar için söyleyemeyeceğim. Yapıları berbat.Sürerken parçalanıyor.Kalıp gibi duruyor.Hiç ama hiç beğenmedim.Parfüm 28,rujlar tanesi 8 TL olması lazım.Bu kalem rujları gördüğünüz yerden kaçın derim.Bugüne kadar denediğim en berbat ruj olma ünvanını onlara verdim.

10 yorum:

  1. Güle güle kullanın ama rujlar kötüymüs iyiki almamısım valla :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rujlar berbat ötesi.Gördüğünüz yerden kaçın :)

      Sil
  2. Ayakkabı güzel aslında, evet altı biraz fazla kaba ancak buna rağmen uzun eteklerle, ispanyol paça pantolonlarla rahat giyilebilir. Özellikle geçen yıl epey modaydı bu tarz ayakkabılar..Hepsini güzel günlerde kullan ve okusunlar yeğenler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayakkabı konusunda çok kararsız kaldım.Napçam bilemiyorum.

      Teşekkür ederim.

      Sil
  3. güle güle kullan :-)) ayakkabı bence güzel .. rujlardan bir tane denemiştim berbattı dediğin gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayakkabı konusunda kararsızım.
      Rujlar evet çok kötü.Bir de 3 tane almışım.

      Sil
  4. Kitapları güzel günlerde oku :)

    YanıtlaSil
  5. Sensuelleyı beğendım bende en son kokladıgımda, avon bana hıtap eden kokular çıkarmaya başladı sanırım :) gule gule kullan bırde buna bakayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sensuelle hafif hoş bir koku.Onu ben de severim.
      Arada güzel kokular oluyor Avonda.

      Sil

Hadi sen de fikrini söyle!