27 Haziran 2016 Pazartesi

Bitenler #45


Haziran ayı benim için bol koşturmalı bir ay oldu. İş yerim,evim,düzenim,her şeyim değişti.Bu yüzden tüm bitirdiklerimi biriktiremedim.Fotograflayamadan attıklarım da oldu. Taşınma telaşını bilirsiniz her yer her yerde olunca bir düzen kurmaya çalışırken yapmak istediklerinizi tam olarak yapamıyorsunuz.Düzeniniz bozulmuştur bir kere.

O karışıklıkta çöpe gitmeden fotograflayabildiklerime geçelim o zaman:


* Dove Oxygen Moisture Saç Kremi:İnce telli ve sönük saçlara hacim,dolgunluk ve bakım vaat eden bir üründü.Evet saçımı hiç ağırlaştırmadan nemlendirdi ama hacim ve dolgunluk adına ben herhangi bir etkisini göremedim.Fiyatı 16.90 . Tekrar almaya değer mi derseniz tekrar alacağımı düşünmüyorum. Yeni ürünler denemek daha keyifli.

* Batiste Original Kuru Şampuan: Kuru şampuanların en iyisi.Fazla söze gerek yok.

* Yves Rocher Isırgan Otlu Şampuan: Bu şampuanın nedense seveni de çok sevmeyeni de.Ben ilk gruptayım. 5-6 yıldır sürekli kullanıyorum. Bitmeden yedeklerim.


* Apaks Makyaj Temizleme Pamuğu: Bim marketlerinde satılan Apaks pamukları çok seviyorum.Hem uygun fiyatlı hem iş görür.

* Bio True Solüsyon: Lens kullananlar solüsyonun ne kadar önemli olduğunu bilir.Ben de bu markadan çok memnunum. Bu ay hem büyük boyu hem mini boyu bitti.

* Acuvue Oasys Kontak Lens: Yıllardır değiştirmeden bu markayı kullanıyorum.Konforlu,varlığını bile unuttuğum bir lens.Yedeklendi bile.

Bu ay bitirdiklerim böyleydi.Temmuzda bakalım neler bitecek.

8 yorum:

  1. Ben de Yves Rocher şampuanı deneyip memnun kalmıştım. Şu an acaba yeniden alsam mı diyorum.

    YanıtlaSil
  2. Apaks markasını ben de seviyorum ama bu ara Migroslarda satılan Cle Up markalı pamuklara taktım, gelsin mi yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa onu hiç duymamıştım bak.Bir dahakine inceleyeyim.

      Sil
  3. Market şampuan ya da saç bakım ürünleri bence genelde vasat ürünler oluyor; yalnızca OGX'i ayrı tutabilirim. Apaks pamukları ben de sevdim ama favorim Isana Bio! Acuvue Oasys'i de vaktiyle severek kullandım ama en son doktorum Biofinity lensi önerdi, gerçekten çooook başarılı! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. OGX gerçekten sevdiğim başarılı bulduğum bir marka.

      Rossmann bu kadar zor ulaşılabilir olduğundan isanalara iç çekiyorum.

      Biofinity günlük mü acaba?

      Sil
  4. Batiste Original Kuru Şampuan bende de var ama pek kullanmadıgımdan bitiremiyorum 2 tane bide :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sıklıkla kullanıyorum.O yüzden çabuk bitiyor.

      Sil

Hadi sen de fikrini söyle!