27 Nisan 2016 Çarşamba

Ürün İncelemesi: Tresan Biberiye Özlü Canlandırıcı Bakım Şampuanı


Saçlarımın ne kadar çabuk yağlanıp beni zor durumda bıraktığını blogumu ya da instagram hesabımı takip edenler bilir. Tresan Biberiye Özlü Canlandırıcı Şampuan da çabuk yağlanan saçların yağlanma sürecini geciktirmek ve saça canlılık katmak için tasarlanmış bir ürün.



Ürünün ambalajından başlamam gerekirse kahverengi basit ama şık bir dizaynı var.Şampuan basmalı değil de dökmeli formda.

Şampuanın yapısı tam da sevdiğim gibi jel yapıda.Jel yapıdaki şampuanlar krem yapıdaki şampuanlara göre saçımı daha iyi temizliyorlar.


Kokusu oldukça keskin.Biberiye zaten keskin kokan bir bitki.Sebumu azaltmasından saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırmaya kadar pek çok faydası var biberiyenin.

Saçımı bu şampuanla yıkarken resmen saç derimin nefes aldığını hissettim.Öyle ferah bir his.Saçı yağdan,kirden çok iyi arındırıyor.Tertemiz yapıyor ancak saç uçlarınız benim gibi kuruysa saç kremi ya da maskesi takviyesi şart.Böyleye hem saçınız tertemiz olur hem de uçlar daha da kuruyup kırılmaz.

Ürün 500 ml ambalajda.Genellikle 15-16 TL civarında satılıyor.Gratislerde indirimde olduğu dönemler oluyor.O vakitlerde daha uyguna alma şansınız oluyor.


5 yorum:

  1. Şuan bende yağlı saç için bir ürün kullanıyorum ve memnunum. Buda aklımda olsun

    YanıtlaSil
  2. Fiyatı baya uygunmus benımde saç uçlarım kuru takviyeyle bu ürün kullanılabilir :)

    YanıtlaSil
  3. SLS olduğu için yalnızca tatilde kullanabildim bu şampuanı ve o sıcakta saçımda yarattığı ferahlama hissine resmen aşık oldum! Temizlemesi de dediğin gibi gayet iyi. Güle güle kullan, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. ben ısırgan otlu olanı kullanıyorum ara ara çok da memnunum..

    YanıtlaSil
  5. Ben de jel sampuanlari daha çok seviyorum.

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!