20 Nisan 2016 Çarşamba

Rossmann Alışverişim



Ve yıllar sonra Pazar akşamı Rossmann'a gittim. Benim için büyük bir heyecandı.Çünkü zamanım kısıtlıydı ve sınırlı zaman diliminde aradıklarımı bulabilecek miyim diye endişelendim. İlk olarak Catrice standına yöneldim. İstediğim hiç bir şeyi özellikle de kapatıcı paletini bulamadım.Görevliye sordum,tükendiğini söyledi. Rival de Loop standında da aynı durumu yaşadım.İstediklerim kalmamıştı.
Ben de Rival de Young standında bir kapatıcı paleti buldum.Onu aldım.Fiyatı 9 TL.Oldukça uygundu. Yine aynı standta kalem farları gördüm.Pek renk alternatifi kalmamış olsa da metalik gri renginde olan ilgimi çekti.O da 6 TLidi.

Daha önce kullanıp çok memnun kaldığım yedi bitkili isana şampuanı gözüm aradı.Ambalajlarının değiştirildiğini duymuştum. Ondan iki tane aldım.İçeriğini de değiştirdiler mi bilmiyorum.Umarım aynı formuldedir. Tanesi 5 TL.

Hacim şampuanını aldım ama kullanır mıyım hediye mi ederim şimdilik bilmiyorum.Çünkü 2si 1 arada diyor.Kremli şampuan pek kullanmam.

Isana kuru şampuan hakkında hiçbir fikrim yoktu,hala yok.Deneme amaçlı aldım.Fiyatı çok uygun.8TL.

Domol yüzey temizleyici deterjan 4TL.Yine deneme amaçlı aldım.

Isana Yoğun Bakım Saç Maskesi 7 TL.Bakalım sevecek miyim.

Facelle genital bölge temizleme mendili indirimdeydi.6TL. Daha önce Femfresh kullanmış çok memnun kalmıştım.Bakalım bu nasılmış.

Fırsatım olursa Rossmann'a tekrar gidip geniş zamanda rahat rahat alışveriş yapmak istiyorum.Ama şehrin bir ucunda Rossmann,bir ucunda ben olunca bu çok da mümkün görünmüyor.Şimdilik aldıklarımı kullanıp bunlarla avunmalıyım.

12 yorum:

  1. Güle güle kullanmacalar tatlımss :)

    YanıtlaSil
  2. İsana kuru şampuan yorumlarını bekliyorum ♥

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan diğerlerini kullanmadım ama kuru şampuan hiç de fena değilmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru şampuansız yaşayamayan biri olarak benim de en çok ilgimi çeken o oldu :)

      Sil
  4. güzel günlerde kullan canım =)

    YanıtlaSil
  5. Kuru şampuanı merak ettim, uygun fiyatlı alternatif arıyorum da :) Yorumlarını bekliyorum! Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen.Saçlarım yıkadıktan birkaç saat sonra yağlanıp sönüyor.KUru şampuan benim hep elimin altında olmalı.Uygun fiyatlı bir alternatif olursa Isana çok mutlu olacağım :)

      Sil

Hadi sen de fikrini söyle!