10 Nisan 2016 Pazar

H&M ve Cosmohome Alışverişim


HM'ye girince elim boş çıkamıyorum.İlla ki alacak bir şey buluyorum.Yenilenen kozmetik ürünleri zaten dikkat çekici.Bir de parfümlerine bakayım dedim.Urban Verve'yi dener denemez aşık oldum. Bergamut ve güve otu kokusuymuş.Öyle feminen bir koku değil.Aksine fresh bir koku.
Parfümü kalmamış.Ben de vücut spreyinden aldım.Normalde vücut spreyleri çok kalıcı olmadığından pek tercih etmem ama bu sefer mecbur kaldım.Parfümü gelince de parfümünü alırım artık.Sprey 10TL.

Rose Reverie gül serisinin parfümü.Birini kendime ,diğerini gül kokularını çok seven halama aldım.Tanesi 20 TL.Fiyatları çok uygun.


Cecile'in mat rujlarını seviyorum ama satan yer bulmak zor oluyor.Cosmohome'a girdiğimde standını görünce çok sevindim ama hepsi kutulu olduğundan internete girip oradan tonlarına baktım. Nude-şeftali tonlarında bir ruj istediğim için istediğime en yakın olanın kodunu görevliye söyledim.Anlayacağınız kumar oynar gibi ruj aldım.Eve gelip bakınca doğru bir seçim yapmışım dedim. Çünkü renk tam istediğim gibi çıktı.Ruj indirimde değildi.Fiyatını 25.75TL diye hatırlıyorum.

10 yorum:

  1. çok mist olmasa elimde mutlaka denerdim bunları elimdekileri azaltmaya bakıyorum biraz..

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan! Bergamut kokusuna bayılıyorum, parfüm aklımda olsun! Cecile ruj kaç numara acaba? Renk harika görünüyor ama fiyat biraz yüksek geldi :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Başakçım :)
      Bergamut kokusunu ben de çok seviyorum.
      Cecile ruj 19 numara.
      Fiyatı biraz fazla evet ama rengi görünce dayanamadım :)

      Sil

Hadi sen de fikrini söyle!