9 Nisan 2016 Cumartesi

Gratis Nisan Ayı Alışverişim


Çarşamba günü yaptığım alışverişimi sizinle paylaşmak istedim.



Bu aralar yumuşatıcılara fazlasıyla düşkünüm.Hem ihtiyaç olduğundan hem de ilgimden dolayı değişik yumuşatıcıları denemeyi seviyorum. Yumoş Extra Yumuşatıcıların 5 TL'ye düştüğünü görünce bir tane hanımeli kokulu olandan bir tane de portakal çiçeği kokulu olandan aldım.
Bahar geldiği için artık açık ayakkabılar giymeye başladım.Penti'nin ten rengi çorapları giyince yokmuş gibi durduğu için ayak bileğinde biten bu çorapları seviyorum.Tanesi 1.35 TL.


Minel Klarspüler Bulaşık Makinesi Parlatıcısını Gratis'te ilk kez gördüm.Gratis'e özel,Gratis'in Almanya'dan ithal ettiği bir ürün.Deneme amaçlı bir tane ondan aldım.İndirimde 3 TL'ye geldi.Eğer memnun kalırsam sürekli alırım.

Dalin Konsantre Yumuşatıcıyı kokusu hafif,bebeksi diye aldım.O da 7.50 TLidi.

Fotografa eklemeyi unuttuğum Perfect Purity bebek saç ve vücut şampuanını 6 TL'ye aldım. Mis gibi bebek kokuyor.Onu duş jeli olarak kullanacağım.(Toplu fotografta sarı ambalajlı ürün) Bu da yine Gratis'e özel bir ürün.

Gelelim alışverişimin asıl amacına.Aslında ben Gratis'e kapatıcı almak için gittim.The Balm'ın Time Balm kapatıcısı indirimdeydi.Tam kasadayken indirim olmadı.Meğersem indirim sadece en koyu rengindeymiş. Üzülsem de bıraktım ürünü,almadım.
Diğer markaların kapatıcılarında da indirim yoktu. Satış görevlisi essence'in yeni köpük kapatıcısı var.Ben kullanıyorum,çok memnunum deyince bir tane ondan bir tane de kamuflaj kapatıcı kitinden aldım.Köpük olan 11,kit halindeki 9.25 TL.

Bu arada ben kaçırdım ama 8,9,10 Nisan tarihlerinde tek seferde 75 TL'lik alışveriş yapanlara 25 TL puan hediye ediyor Gratis.Alacaklarınız varsa kaçırılmayacak bir fırsat.

2 yorum:

  1. Essence'in bu köpük kapatıcısına baktım ama yapısı benim i,çin fazla kuru gibi geldi... yorumlarını bekliyorum. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,yapısı bana da kuru geldi bugün sürünce.Öncesinde iyi bir nemlendirici takviyesi yapmak lazım.

      Sil

Hadi sen de fikrini söyle!