14 Mart 2016 Pazartesi

Karışık Alışveriş:Mamacım,Migros,Renkli Sipariş,Tshop,Trendyol,İnci Deri



Mamacim.com siparişim. 2 şampuan aldım. Seboreik dermatit için daha onceden kullanıp memnun kaldığım salicade katranli şampuani ve klorane 'in hacım şampuanini sipariş ettim. Kargo 3 tlidi. Hepsi toplam 53.64 tuttu.Yalnız ürün tedarik biraz daha az zaman alsa çok daha iyi olurdu.Yine de fiyatlarının uygunluğu bu eksiyi görmezden gelmemi sağlıyor.



Migros indirimini es geçseydim olmazdı. Kadınlar günü sebebiyle kozmetik bakım ürünlerinde ciddi indirimler vardı.Alacaklarımı almış olduğum için sadece deodorant aldım.Deodorantların tanesi 4 buçuğa geldi.Shower Fresh ile Ocean Fresh çeşitlerini aldım.


 Perwol kiyafetlerde tüylenmeyi önleyen bir deterjan çıkarmış. Ondan da aldim.1 lt 3.80 gibi bir fiyatı vardı.


Bingo soft lovely yumuşatıcı zaten demirbaşim. Onsuz olmaz.Her market alışverişimde alırım onu.Fiyatı 7.90 TL.




Renklisiparis 'ten pelur kağıtları, parça tuller, hediye kutuları, mandallar, çiçekler ,kraft torbalar sipariş vermiştim. 50 tl üzerine kargo ücretsiz olunca ben de 53.65 TL'lik alışveriş yaptım. Bu siteden ikinci alışverişim. İkisinde de sorun yaşamadım. Yalnız geçen sefer sipariş ettiğim baykuşlu mandallar bu kez yoktu. Keşke olsaydı. 




T-shop mağazasında golden rose simli kalem farlara rastladım. Bir tane simli gri kendime bir tane de yeni yapacağım çekilişe koymak için aldim. 




Sandaletim Trendyol İnci deri butiginden. Siparis verirken çok tereddütte kaldım ya dar gelirse diye. Çok şükür ki tam istediğim gibi oldu. Fiyatı 99TL.




Trendyol 'dan aldığım diğer sandaletim de bu. İnci deri butiginden aldım. Bilekten cirtcirtli ve hafif topuklu olduğu için çok da rahat. Diğer sandaletime göre daha sade daha rahat bir model. Ben sevdim.Bunun da fiyatı indirimliydi,99 TL.


13 yorum:

  1. Klorance'yi çok merak ediyorum. Deneme şansım olmadı henüz. Perwoll'ü severek kullanmaktayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klorane'in üç dört çeşidini kullandım şimdiye kadar.Blogta yazıları mevcut.
      Bu hacim veren şampuanı da büyük umutlarla aldım.Bakalım nasıl çıkacak.
      Perwoll zaten demirbaş :)

      Sil
  2. Bence özel günlerde cilt bakım makyaj temizleme parfüm ve deodorant ürünlerinde en güzel indirimi migros yapıyor...Güzel günlerde kullan cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,migros güzel indirimler yapıyor.
      Teşekkür ederim Ayselcim :)

      Sil
  3. Ya çok komik ama şu Perwoll'ün performansını merak ediyorum! Gerçekten kumaşta iyileşme sağlarsa bana DM'den yazar mısın? Çok lazım zira :) Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merakımdan aldım Başakçım.
      Yazarım. Teşekkür ederim :) Sevgiler.

      Sil
  4. tüylenmeyi önleyici deterjanı çok merak ettim, Bingo soft benimde kokusuna bayıldığım bir yumuşatıcı. Sandaletler çok güzelmiş, güle güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten etkili mi ben de çok merak ettim.
      Bingo soft serisi aşk benim için.Kokuları(çogunun) tam benlik.
      Sandaletlere zaten vuruldum.Havalar açsa da giysem :)

      Sil
  5. Güle güle kullan. Ayakkabılarda şanslıymışsın ben geçen ay aldığım 3 ayakkabıyı da geri gönderdim kimi büyük kimi küçük oldu😒

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!