21 Şubat 2016 Pazar

Bitenler #41


Geçen ay biten ürünler bakımından hiç verimli geçmemiş olsa da bu ay tam tersi oldu.Çoğu ürün bu ay bitti.Neler bitti tek tek bakalım o zaman:

*Nivea Sprey Deodorant Fresh Natural : Kokusunu seviyorum.Koruması iyi sayılır ama tabi ki bir Stress-Protect değil.


*Nivea Sprey Deodorant Powder Touch: Reklamlarda abartıldığı kadar iyi korumadı beni.Bu da Bir Stress Protect değil benim için.

*Batiste Kuru Şampuan Wild: Original yoksa marketten bunu alıyorum.Kokusu çok hoş.Ayrıntılı yazısı için tıklayın.


*Lancome Hypnose Edp: La vie est belle ile Hypnose en sevdiklerimden.Hele Hypnose'un o temiz kokusuna bayılıyorum.Benim için vazgeçilmez bir koku.Son stoğumu açtım,kullanmaya başladım bile.

*PCO Sheep Placenta Maske: Geçtiğimiz hafta yüzümde aşırı kuruluk oluştuğunda aklıma bu maske geldi.Hemen çekmecemden çıkarıp yaptım.Baya etkisini gördüm.İyi nem verdi.Arada gerekiyor nem maskesi.

*Bio True Solüsyon:Lens solüsyonu konusunda bu markadan şaşmam.Çok memnunum.Yenilerini aldım bile.


*Farmasi Limon Kolonyası:Yanılmıyorsam bayram için almıştık.Bizimkiler çok sevdi.Keskin bir kokusu var ve fiyatına göre kaliteli.Tekrar alabiliriz.

*Natracare Organik Ped:Parfüm,plastik ve zararlı maddeler içermiyor.Tahriş,alerji,kaşıntı yapmıyor.Bu markayı sevdim. Aynı markanın günlük ped yazısını buradan okuyabilirsiniz.


*Dax Roots Hair Mayonnaise: Normal saç maskelerine göre daha koyu kıvamlı bulduğum bu yoğun bakım maskesi çeşitli bitki yağları ve özler içeriyor.Yoğun bakım ve nemlendirme vaadini fazlasıyla yerine getiriyor.Yalnız saçımı ağırlaştırdığını,daha çabuk yağlanmasına yol açtığını gözlemledim. Yine de artıları eksilerine göre fazla.

*Air Wick Beyaz Çiçekler: Bir ara oda spreylerine çok düşkündüm.O zaman almıştım bundan iki tane.Birini sınıfa,birini evime. Kokusu tıpkı beyaz güller gibi.Çok ama çok güzel.

Şubat ayında biten ürünlerim böyleydi.Bunların dışında instagramda bahsettiğim üç ürün çöpe gitti.

Bioderma misel suyun ve watsons firming losyonun tarihi geçmişti. Garnier kusursuz makyaj temizleme suyunun son kullanma tarihi üzerinde yazmıyor. Kodunu kontrol ettim. Yaklaşık 9 ay daha kullanılabilir yazmasına rağmen yüzümü ve özellikle gözlerimi acı biber sürmüş gibi yaktı. Ürünü ilk kullanmaya başladığımda böyle bir sorun yaşamadım. Son iki haftadır ürünü bu yuzden kullanamıyorum. Urunu acali uzun zaman da olmadi.Neden kaynaklanmis olabilir bilmiyorum. İnstagramda paylaşmama rağmen firma herhangi bir açıklama da yapmadı.Yaşadığım bu kötü deneyimden sonra Garnier 'nin kusursuz makyaj temizleme suyunu tekrar alacağımı sanmıyorum.


10 yorum:

  1. Aa garnier 'e çok şaşırdım. Nereden kontrol ediyorsun bu arada ? La via est bella yı bende çok merak ediyorum o_O
    Gelsin yeniler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. checkcosmetics sitesinden kontrol ettim.
      La Vi Est Bella müthiş bir koku.

      Sil
  2. Oh ne güzel gelsin yeniler :) pco maskesini bende çok beğenmiştim ya !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yenilere engel olamıyorum zaten.Almak ruhumda var :)

      Sil
  3. Bioderma'ya üzüldüm, Garnier'e şaşırdım açıkçası. Stok mantığından bir an önce kurtulmalıyız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bioderma'ya ben de üzüldüm.Son kullanma tarihinin yaklaştığını fark etmemişim.Fark etseydim onu kullanır bitirmeye çalışırdım.Aslında uzun zamandır stok yapmıyorum(Batiste ve lens solüsyonu hariç.Bir de ruj.Sonuncusuna engel olamıyorum).Bunlar hep önceden alınanlar.Garnier beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.

      Sil
  4. garniere çok şaştım bakayım evdekilere son kullanma tarihi neymiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle.İşin ilginç yanı kodunu kontrol ettiğimde daha 9 ay kullanılabilir gözüküyor.

      Sil
  5. Nivea benim de yil boyunca çok tükettigim bir marka.

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!