5 Şubat 2016 Cuma

Avon k2 Siparişim


Avon kampanya 2'den siparişim geldi. Neler aldın derseniz çok merak ettiğim ultra glimmerstick dudak kalemlerinden Nude, Coral Desire ve Pink Bouquete renklerini aldım. Tanesi 8 buçuk diye hatırlıyorum.



Glimmerstick göz kalemlerini çok severek kullandığım için yeni çıkan seri(flick eyeliner) ilgimi çekti. Forest isimli yeşil eyeliner‘ı sipariş ettim. Fiyatı 12 küsür diye hatırlıyorum. Ucu açılı ve farklı olduğu için sürümü daha kolay. Ilerleyen günlerde yazısını yazabilirim. Bu serinin siyah ve lacivert kalemini de almak istiyorum.

Avon serisinden çok amaçlı bronz stylo siparişimin son parçasıydı. Kontor yapmayı deneyeceğim. Olmazsa ruj.far.bronzer olarak kullanacağım.

Yeni çıkan mat ruj serisinden bir rujun tester‘ini da siparişe eklemişler. Pigmentasyonu gayet iyi ama Avon'un rujlari bana yapı olarak fazla yumuşak geliyor. Sürümü biraz sert rujlari daha çok seviyorum.

Avon k2'de aldıklarım böyleydi.Siz neler aldınız?

10 yorum:

  1. avonun kalemlerini hiç denememiştim ilk fırsatta test etmek isterim :) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok uygun fiyata çok güzel ürünler almışsın ^.^

    YanıtlaSil
  3. Simply spice çok guzelmis hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simply Spice yeğenimin.
      Güzel bir renk ama baya koyu.

      Sil
  4. O zaman inceleme detaylarını merakla bekleyelim bakalım.

    YanıtlaSil
  5. Bronzing style rengi ve ışıltılı olması nedeniyle kontür yapmaya pek uygun olmaz herhalde. Bende Avon'un stick kapatıcısının koyu rengi var. Mat olması ve fazla turuncu olmaması nedeniyle kontür için çok daha uygun. Onu denemeni tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan, kalemleri bende severek kllanıyrum =)

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!