6 Ocak 2016 Çarşamba

Ürün İncelemesi:St.Herb Nano Teknoloji Göğüs Kremi


ST Herb Nano Göğüs Kremi geçtiğimiz aylarda meme kanserine dikkat çekmek için LilaKutu tarafından gönderilmişti. Uzmanlar meme kanserinin özellikle kadınlarda oldukça sık rastlanılan bir kanser türü olduğundan ve erken tanının hayat kurtarıcı olduğundan her kadının kendi göğsünü düzenli aralıklarla yoklamasını yani elle kitle aramasını, şüphelendiklerinde de doktora danışıp mamografi çektirmeleri gerektiğini belirtiyor.
Göğüs sağlığı kadar güzelliğine de önem veren Lilakutu bitkiler ve nano teknoloji kullanılarak üretilen bu kremin göğüsler üzerinde büyütücü,aynı zamanda sıkılaştırıcı etkisi olduğunu söylüyor.

Ürünün açıklamasında şöyle yazıyor:

St|Herb Nano Göğüs Kremi dünyada son teknoloji olan Nanoteknolojiyle üretilen %100 doğal, saf ve yan etkisi olmayan göğsü büyütmeye, hacimlendirmeye ve sıkılaştırmaya yardımcı olan çok seçkin bir üründür. Büst hattınızı geliştirir ve gözle görülür sonuçlar alırsınız. Daha büyük, dolgun ve sıkı göğüslere kavuşmanızı destekler. CTFA (The Cosmetic, Toiletry, And Fragrances Association) ve Certified %100 Tropical Herbal Product sertifikaları vardır.


Krem yaş,doğum,kilo alıp verme gibi sebeplerle sarkan,kırışan,elastikiyetini kaybeden göğüslere dolgunluk ve elastikiyet vermeyi vaat ediyor. Bunun da 3-4 ay düzenli olarak kullanımla mümkün olduğu yazıyor. Ürünün tam boyu 40ml.Bendeki ise 15ml deneme boyu. Ben kremi günde bir kez kullandım ama normalde günde iki kez kullanılması öneriliyor.Belki göğüslerim küçük olmadığından belki de elimdeki ürünün az oluşundan dolayı göğüslerimde büyüme fark etmedim ama gözüme daha sıkı geldiler.


Göğüsleri küçük ya da çeşitli sebeplerle sarkmış,sıkılığını kaybetmiş olanlar ameliyata alternatif olarak düşünebilirler.Zira ameliyata göre daha güvenli biz çözüm gibi görünüyor.


St Herb Nano Göğüs Kremini Lilakutu'dan sipariş verebilirsiniz.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi sen de fikrini söyle!