30 Ocak 2016 Cumartesi

Karışık Alışveriş: Hm, Koton, Trendyol, Soho


Bu hafta kizlarla avm'ye gittik. Hm'de ürünler hem indirimli hem de 3 al 2 öde vardı. Bu vesileyle yegenlere karne hediyesi alıverdim. Çok uyguna 3 parça kıyafet almış oldum. Sadece çocuk kıyafetlerinde değil normal yetişkin kıyafetlerinde de aynı kampanya var.



Hm makyaj koleksiyonunu yenilediginden beri aklım ondaydı. Her ürün albenili,güzel görünüyordu. Ben de kalem farları çok sevdigimden 3 rengini alıverdim. Benim aldığım renkler bronz, koyu gri ve simli siyah. Tanesi 12.90.


Sonraki durağım Koton oldu. Pantolonlarda baya indirim vardı. Hala var. Eşofmana benzer fermuar detaylı rahat pantolonu aldım. Sonra çanta gözüme çarptı. Indirimde değildi ama beğendiğim için onu da aldım. Bu alışverişi yaptıktan 2 gün sonra gidip aynı pantolondan bir tane daha aldım. Çünkü çok rahat.


Günlük kullanim için rahat bir ayakkabı ararken Trendyol Soho butiginde bu ayakkabıya rastladım. Hemen sipariş verdim. Geldiğinde de oldukça beğendim. Yalnız her zamanki ayakkabı numaram birkaç gündür büyük gelmeye başladı. Sanırım biraz kilo verdim.


Instagramda takip edenler bilir Trendyol‘dan anneme bir bot almıştim. Ancak kusurlu çıkmıştı. Hiç sorun çıkarmadan iade aldı Trendyol. Ben de annem için tekrar sipariş verdim. Arkası yılan derisi görünümlü bu ayakkabıları Soho butiginden aldım. Bu sefer kusursuz , sorunsuz bir alışveriş oldu.

Aldıklarım böyleydi. Umarım fikir verme açısından faydalı olur bu yazım.

9 yorum:

  1. Kilo vermeyle ayak numarasının ilgisi var mıydı ya ? :) Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kilo verince doğal olarak ayaklar da küçülüyor.
      Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Kazaklar çok hoşmuş geçenlerde ben de HM'ye gitmiştim çok bir şey bulamamıştım kendimlik.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. en sondaki botu beğendim baya güle güle kullanın :D

    YanıtlaSil
  4. Güzel güle kullan. Ben de yaklaşık 20 kilo aldığım için evlenmeden önceki çizmelerimi giyemiyorum :/

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!