26 Ocak 2016 Salı

Bitenler #40


Yeni yılın ilk bitenleriyle herkese merhaba!
Bu ay neler bitmiş hadi birlikte bakalım:

*Batiste Kuru Şampuan Fresh: Batiste markası kuru şampuan konusunda bence bir numara. Tabi memnuniyetim çeşitten ceside değişiyor. Benim için fresh, original ve wild çeşitlerinden sonra geliyor. Original ya da wild bulamadığımda tekrar alabilirim.


*Yves Rocher Yağlı Saçlar Için Isırgan Otlu Şampuan: Bittikçe aldığım bir ürün. Silikon icermemesini, yapısını , içeriğini seviyorum.

*Bio True Lens Solusyonu: Her daim favorim.


Ocak ayında bitirdiklerim bunlardı.
Aslında bir iki ürün daha vardı biten ama onlar diğer evde kaldığı için fotograflayamadım. Artık onları da şubat bitenlerine dahil ederim. Ocak ayı bitenler bakımından pek verimli geçmedi. Bunun sebebi ürün bitirmek için ekstra çaba sarf etmemem olabilir. Sırf bitirmiş olmak için bitirmek tuhaf geliyor bana artık. Keyif ala ala ürünleri kullanmak daha güzel. Bu yüzden bir ay 10 ürün biterken diğer ay üç dört ürün bitebiliyor.


4 yorum:

  1. bu şampuanı kesinlikle deneyeceğim güzel yorumlar okuyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene derim. Içerik olarak çoğu markaya göre daha temiz.

      Sil
  2. Kuru şampuanı bende beğenerek kullanıyorum bende blog açtım bloguma bakar ve hakkında yorum yaparsansan ve takibe alırsan çok sevinirim yorumlarınız benim için çok değerli http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!