1 Aralık 2015 Salı

Avon K13 Siparişim


Her ne kadar Avon kampanya 14 başlamış olsa da kampanya 13'ten aldıklarımı paylaşmak istedim. Kalpli eldivenler(10TL) dokunmatik telefonlarla kullanılabiliyor. Eldivenleri beğendim.Yalnız bir tanesinin tam ortasından ip çekilmiş.Bariz bir şekilde çizgi geçiyor.Keşke bu tarz şeylere dikkat edilse de müşteriler magdur edilmese.



Tangle Teezer Avon'la iş birliği yapıp meşhur taraklarından birini satışa sundu.Yıllardan beri Tangle Teezer kullandığım için tabi ki de bu fırsatı kaçırmadım.Normalde 55-60 TL olan tarağı 39.90TL'den satın aldım. Bu benim üçüncü Tangle Teezer tarağım. Uzun yıllardır bu tarağı kullandığımdan başka taraklarla saçımı taramak bana işkence gibi geliyor.Başka tarakla tarayamıyorum.Diğer taraklar saçımı acıtırken Tangle Teezer'la saçlarımı kolaylıkla tarıyorum.Bence verilen parayı sonuna kadar hakediyor.

Ve siparişimin son parçası çok ama çok sevdiğim parfümüm Soft Musk.Kalıcılığı,o yumuşak kokusu benim için vazgeçilmez.

Bu katalogtan benim aldıklarım bunlardı.Siz neler aldınız?

10 yorum:

  1. Tangle Teezer'ı bende sipariş ettim, memnunum da. Bazı kişiler çok yüzeysel taradığını ve iyi bir tarak olmadığını söylüyor. Ben 5 kişilik saçımı ayırarak taramaya alışkın olunca yüzeysellik falan kalmıyor sanırım. Güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,saçı ayırarak taramak gerekiyor.
      Tesekkür ederim :)
      Sen de güle güle kullan aldıklarını.

      Sil
  2. Tangle teezer konusunda sonuna kadar katılıyorum sana. Onu kullanmaya başladığımdan beri başka taraklara el süremez oldum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne bileyim ben çok memnunum.Tangle teezer saçımı hiç acıtmıyor.
      Yıllardan beri başka tarak kullanamıyorum.

      Sil
  3. Gerçekten tangle teezer mı? bunu incelediğimde pembe, tarak bölgesi siyah olarak gördüm. Bilemedim :/ sen daha önce kullandığın için bilirsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,gerçek Tangle Teezer.
      Sipariş etmeden Tangle Teezer'a mail attım.Teyit ettiler.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz dediler.

      Sil
  4. benim saçım kıvırcık ve çok dolaşık, bu tangle teezerın faydası olur mu acaba? ne dersiniz?

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!