1 Kasım 2015 Pazar

Yves Rocher Alışverişim


Yves Rocher özellikle parfüm ve duş jellerini severek kullandığım bir marka.Markanın yeniliklerini,yeni ürünlerini ve kampanyalarını yakından takip ediyor sık sık da alışveriş yapıyorum.Yeni çıkan So Elixir Bois Sensuel parfümü duyunca hemen Yves Rocher mağazasına gittim.Ürün daha gelmemişti.Ben de yine yeni çıkan ultra yoğun ve kalıcı göz kalemlerinden Botonical Color Eye Pencil 07 numara Bleu Pencee rengini aldım.
Şuan tanıtım fiyatı olduğu için indirimle 22 küsüre geliyor. Bu seriden almak istediğim birkaç renk daha var ama belki daha da indirime girer deyip beklemeye alıyorum.

Parfümü mağazada bulamayınca internetten sitesinden sipariş vermek geldi aklıma.Baktım sitesinde 99 TL.Hemen sipariş verdim.Yves Rocher sitesinden alışveriş yapınca belli bir limit üzerine çıkıldığında yanına bir hediye ekliyorlar.Bu bazen duş jeli oluyor bazen oje bazen de deodorant.Sürekli değişiyor.Zaten siteye üyeyseniz hediyenin ne olduğuyla ilgili mail geliyor size. Bn siparişimi verirken de hediye çok severek kullandığım vanilyalı duş jeliydi.85 TL ve üzerine kargo da ücretsiz olunca benim için avantajlı bir alışveriş oldu.Siparişim 2 günde geldi.Yanına da ikisi krem biri parfüm olmak üzere toplam 3 adet kağıt tester eklemişler.

Özetle Yves Rocher 'dan alışverişlerimde her zaman olduğu gibi yine memnun kaldım.

2 yorum:

  1. elixir parfüm harika kokuyor güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  2. Çok karlı bir alış veriş olmuş. İyi günlerde kullan ^.^

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!