30 Ağustos 2015 Pazar

Ürün İncelemesi:Bepanthol Cilt Bakım Kremi


Geçtiğimiz haftalarda trnd sitesinden dolu dolu bir paket aldım.Benim kullanıp yorumlamam için bir adet büyük boy Bepanthol krem,çevremdekilerin denemesi için minik tüplerde çok sayıda Bepanthol kremler,anketler ve bilgi veren broşürler vardı pakette. Benden istendiği gibi deneme boy kremleri ve broşürleri çevremdekilere dağıttım. Anketleri cevapladık.


Kimileri bu kremi daha önceden kullandıklarını,yaralara,kızarıklıklara,yanıklara iyi geldiğini söylediler.Bir akrabam verdiğim kremin bebeğinin pişiğine iyi geldiğini söyledi. Başka bir tanesi ellerini nemlendirmek için kullandığını anlattı.

Peki ben ne amaçla kullandım?

Bepanthol kremi ben en çok kuruyan dirseklerimde ve ayak topuklarımda kullandım.Bu bölgelerim aşırı kuruyor ve sertleşiyor.İlla ki buraları nemlendirmem gerekiyor.Pro Vitamin B5 içeren Bapanthol kremi ben en çok dirsek ve ayak topuklarımı nemlendirmek için kullandım.Su bazlı olduğu için yağlı olmayan yapısıyla vıcık vıcık yapmadan nem vermesini sevdim.
Nem vermesi benim için yeterliydi.


Yapı bakımından oldukça akışkan buldum.Bunu su bazlı olmasına bağladım.

Kokusuz olması,gereksiz koruyucu,parfüm,renklendirici içermemesi bana güven verdi.

Vücuda nem vermenin yanı sıra güneş sonrası cildi rahatlatmak , ağda ve traş sonrası cildi yatıştırmak amacıyla da kullanılabileceğini düşünüyorum.




1 yorum:

Hadi sen de fikrini söyle!