3 Haziran 2015 Çarşamba

Miss W Organik Kozmetik Ürünleri


Ülkemizde artık temiz içerikli cilt bakım ürünlerini rahatlıkla bulabiliyoruz.Ancak temiz içeriğe sahip makyaj ürünleri ve oje bulmak çok da kolay olmuyor . Olsa bile fiyatları el yakıyor.
Bu eksikliği fark eden Yaşam Dükkanı hiç bir aracı olmadan,doğrudan doğaya saygılı markaları,organik kozmetik ürünleri ithal ediyor.
Böylece çok fazla para ödemeden temiz içerikli ürünlere Yaşam Dükkanı sayesinde ulaşabiliyoruz.

"Bizim için her gün Dünya Günü" diyen Yaşam Dükkanı'nın  ithal ettiği doğaya saygılı markalardan biri de Miss W (Fransa ve İtalya'dan).


Bende Miss W markalı 3 ürün var.




Miss W Rose aux Joues Organik Allık 


Rose aux Joues Organik Allık %100 doğal içeriğe sahiptir. Mikroiyonize yağsız yapısı ile kolay uygulanır ve cilde sağlıklı bir parıltı efekti sunar. Karşı konulamaz yanaklar için temel niteliktedir.

Miss W Rose aux Joues Organik Allık %100 doğal içeriğe sahiptir. İçerisinde bulunan organik kayısı çekirdeği yağı ve avokado yağı ile cildi aydınlatır, cilt ışıltısını destekler, cildinizi korur, yumuşatır ve besler.


İçeriği
Mica, Mısır Nişastası, Skualan, Çinko Stearat, Gliseril Kaprilat, Tokoferol, Kayısı Çekirdeği Yağı*, Avokado Yağı*, Avustralya Fındığı Yağı*, Shea Yağı*, Hint Kayını Tohumu Yağı.

*Organik tarım ile elde edilmiştir.

Ürün çevreyle dost olduğunu ambalajıyla da içeriğiyle de kanıtlıyor.
Ürün karton ama şık bir ambalajda geliyor.Bu da ambalaja değil de ürüne odaklanmamızı sağlıyor.
Bu durumu takdir ettim.
Yani marka hem ürününe güveniyor hem de doğayla dost olduğunu anlatıyor.

Allık tam da sevdiğim gibi şeftali/somon tonunda.
Pigmentasyonu gayet iyi. 
Yapı olarak ince,yumuşak ve kadifemsi.
Tozutma yapmıyor.
Kalıcılığı beklediğimden iyi.
Ayrıca allık Ecocert ve Cosmobio Sertifikalarına sahip




Regard de Braise Organik Göz Farları %99.7 doğal içeriğe sahiptir. İçerisinde bulunan organik Avustralya fındığı yağı nemlendirici, besleyici ve onarıcı etkiye sahiptir. Organik avokado yağı ile yumuşaklık ve koruma sağlar. İpeksi pürüzsüzlükte, kadifemsi bir dokuya sahip, kolay uygulanabilir ve mükemmel kalıcılığa sahip bu seriye bayılacaksınız.

İçeriği
Mica, Mısır Nişastası, Skualan, Çinko Stearat, Gliseril Kaprilat, Tokoferol, Kayısı Çekirdeği Yağı*, Avokado Yağı*, Avustralya Fındığı Yağı*, Shea Yağı*, Hint Kayını Tohumu Yağı.

*Organik tarım ile elde edilmiştir.

Göz farı da yine allık gibi karton ambalajda geldi.
Yapı olaraksa allıkla yapıları çok benziyor.
Göz farı da allık gibi yumuşak,kolay renk veren,kadifemsi,mat ve  kalıcılığı iyi.
Göz kapağında topaklanma yapmıyor.

Beni far konusunda en heyecanlandıran şey talk içermemesi oldu ki zararları tartışılan talk maddesi içermeyen göz farı markası alternatifi piyasada çok yok.





Baştan ayağa büyüleyici güzellik! Paraben, toluen, formaldehit, reçine ve fenoksietanol içermeyen göz alıcı renklere sahip ojeler.

Ürün İçeriği
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Phthalic anhydride/trimellitic anhydride/glycols copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Adipic Acid/Fumaric Acid/Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, Stearalkonium Hectorite, Citric Acid.

Oje Kiraz Kırmızısı yani koyu kırmızı renkte.
Yapısı ince,sürümü kolay.
İçeriği olabildiğince temiz.


Özetle ulaşılabilir fiyatları,kalitesi,temiz içeriğiyle Miss W markasını,bu markayı bizlerle buluşturan Yaşam Dükkanı'nı sevdim.

4 yorum:

  1. Farın rengi çok hoşmuş. Acaba Mac refiller ile aynı boyda mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyledir çünkü kullanan birkaç kişinin kullanim kolayligi sağlaması açısından Miss W farlarını mac paletine koyduğunu okudum.

      Sil
  2. Çok güzel ve özenli bir yazı olmuş, emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!